Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, femeia cu o avere în cârpe. De ce poartă atâtea brățări, mărgele și cercei

Raluca Bădulescu, femeia cu o avere în cârpe. De ce poartă atâtea brățări, mărgele și cercei
Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil”, este de fiecare dată o apariție spectaculoasă. Este o împătimită a hainelor și accesoriilor. De ce Raluca Bădulescu poartă atâtea brățări, mărgele și cercei.

Raluca Bădulescu a împlinit 46 de ani pe 4 octombrie. Este o vedetă urmărită de public de mulți ani. Elegantă, rafinată, vedeta Kanal D este o împătimită a hainelor și accesoriilor.

De ce Raluca Bădulescu poartă atâtea brățări, mărgele și cercei

La fiecare apariție, Raluca Bădulescu surpinde. Are ținute elegante și rafinate, care îi vin turnate de corp, după ce a slăbit 70 de kilograme.

Vedeta Kanal D a povestit cum a ajuns o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele.

“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch aparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a povestit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu. Ce spun soțul și fiul

Raluca Bădulescu  a povestit cu umor că și în bucătărie „Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a mai povestit jurata ”Bravo, ai Stil”.

Raluca Bădulescu a declarat că copilul și soțul ei i-au făcut observație în acest sens, prevăzându-i o bătrânețe plină de cârpe.

„Atât soțul, cât și copilul mi-au făcut observație în acest sens. Mi-au spus că voi ajunge o bătrânică, urcată pe o grămadă de cârpe, mergând pe stradă cu trei haine de blană, patru poșete agățate de mână, doi-trei căței după mine și dată cu ruj pe buze, peste contur. Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”, a povestit Raluca Bădulescu.


Delia, Ristei și Loredana, în lacrimi. Cine sunt italienii mai talentați ca jurații X Factor care i-au făcut să plângă. VIDEO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre