Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu ne arată că se poate dansa provocator în club la orice vârstă. Video

Raluca Bădulescu ne arată că se poate dansa provocator în club la orice vârstă. Video
Raluca Bădulescu este una dintre cele mai iubite vedete autohtone, căci este întotdeauna plină de energie și veselă. Recent, vedeta a arătat că se poate dansa provocator în club la orice vârstă, iar imaginile cu ea au făcut senzație.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 49 de ani, nu ratează nicio ocazie de a se distra și este o prezență obișnuită în cluburile din Capitală, alături de Maurice Munteanu. Recent, cei doi au fost într-un club LGBT din București, acolo unde Raluca Bădulescu a arătat că se poate dansa provocator la orice vârstă. 

Îmbrăcată într-un body negru din latex, accesorizat cu mâneci detașabile din pene și o perucă blondă, ondulată, Raluca Bădulescu a pus stăpânire pe unul dintre cuburile din club și nu a mai coborât de acolo. A dansat cu figuri ca o animatoare.

Vali Pungă, fostul soț, a apreciat și el imaginile 

Raluca Bădulescu a postat și un video pe contul ei de Instagram, în care apare dansând, îmbrăcată în ținuta provocatoare. Internauții s-au întrecut în comentarii, care mai de care mai apreciative. Și pe bună dreptate, căci vedeta arată senzațional.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Printre cei care au lăsat comentarii la video s-a aflat și Vali Pungă, fostul soț al Ralucăi Bădulescu, de care aceasta a divorțat în 2006. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani și au menținut o relație apropiată de-a lungul anilor, în ciuda faptului că bărbatul locuiește în Spania de mai mulți ani: „Unica și inegalabila! Regina tuturor. Regina vieții mele! Sufletul meu pereche! Mama fiului meu! Raluca, ești totul, iubirea vieții mele, inspirația mea și Îngerul meu! TE IUBESC PENTRU TOTDEAUNA!”, i-a transmis Vali Pungă fostei soții. 

Și-a micșorat stomacul acum mulți ani 

În urmă cu mai mulți ani, Raluca Bădulescu și-a micșorat stomacul, căci pe atunci cântărea 100 de kilograme. Ulterior, vedeta a slăbit și a ajuns la 50 de kilograme. Acum este fericită că nu s-a mai îngrășat, deși mânâncă orice poftește. Singura regulă pe care o urmează este că nu consumă cantități mari de mâncare.

Vali Pungă nu a ratat ocazia de a-și lăuda fosta soție
Foto: Captură Instagram

„Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare (…) Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi! Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate”, mărturisea Raluca Bădulescu anul trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre