Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Bădulescu, un critic de modă care vorbește corect românește cu concurentele. Ce o recomandă?

Raluca Bădulescu, un critic de modă care vorbește corect românește cu concurentele. Ce o recomandă?
Rafinată, elegantă, spectaculoasă, bogată și putem continua. Ați observat că Raluca Bădulescu vorbește corect românește cu concurentele. Ce o recomandă?

Jurata de la ”Bravo, ai stil” este una dintre vedetele cele mai urmărite de public. Este spectaculoasă la fiecare apariție. Are ținute elegante și rafinate, care îi vin turnate pe corp, după ce a slăbit 70 de kilograme. Ies în evidență mulțimea de accesorii, toate rafinate.

Raluca Bădulescu, un critic de modă care vorbește corect românește

Cu toții o cunosc pe vedetă ca fiind jurata de la emisiunea de succes ”Bravo ai stil”, dar puțini au observat că Raluca Bădulescu vorbește corect românește. Criticul de modă  are o educație aleasă și este licențiată în Litere.

”Înainte de televiziune, am fost, în primul rând, fata părinților mei. Am constatat astăzi că există o teamă sau o jenă să mărturisească că au fost copilul mamei și al tatălui. Eu am fost și au avut grijă de mine mereu, au grijă de copilul meu în continuare și mă laud că m-a binecuvantat Dumnezeu cu părinți minunați. Când am terminat Facultatea de Litere, pentru trei luni am fost profesoară, dar n-a fost să fie domeniul meu. Am lucrat câteva luni de zile la o companie de telefonie mobilă, la departamentul de relații cu publicul. În următorii opt ani, am lucrat pentru o companie petrolieră, în departamentul de trading import-export”, a povestit Raluca Bădulescu.

”Am fost corporatistă cu stil, pentru că moda mi-a plăcut întotdeauna, a fost pasiunea mea. M-am simțit bine și în acel mediu. Televiziunea este visul oricui. Eu am avut un mare noroc, faptul că am intrat în familia Kanal D. Pentru mine nu este doar un job în televiziune, este familia mea. Dacă într-o zi nu aș mai fi în fața publicului, cred că aș face ceva în domeniul modei, mi-aș îmbunătăți calitățile de DJ. După cum știti am un proiect care se numește «When fashion meets Music», care mixează cele două concept, moda și muzică. Eu sper să îmbătrânim la «Bravo, ai stil!» care este cel mai frumos proiect din viața mea”, a mai spus Raluca Bădulescu.


Viața neștiută a lui Nomcebo Zikode, creatoarea hitului „Jerusalema”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre