Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor are rău de căldura. A plecat să se răcorească în UE

Ramona Gabor are rău de căldura. A plecat să se răcorească în UE
Cu o soră celebră după care se călcau pe picioare ziariștii să o filmeze cât a fost iubita și soția milionarului Irinel Columbeanu, Ramona Gabor a devenit și ea foarte cunoscută. Fără să defileze cu un iubit bogat, aceasta a devenit model, apoi a pășit în lumea showbiz-ului, devenind o mică vedete autohtonă. S-a mutat din România în Dubai, unde și-a constituit o imagine și o carieră interesante.

Ramona Gabor trăiește de ani buni în Dubai. Am putea crede că s-a obișnuit cu căldura. La ora redactării acestui articol în celebra metropolă din Emiratele Arabe se așteptau 42 de grade Celsius. Românca pare însă că are rău de căldură. După ce a fost în România, recent, unde, de asemenea, a dat de caniculă, a plecat să se răcorească în inima UE.

Ramona Gabor a fugit de caniculă în Belgia (Instagram)

Frumoasa Ramona se răcorește  în vacanță, împreună cu două prietene bune, în Belgia, la Bruxelles. Capitala UE, unde se găsește Parlamentul European este de-a dreptul friguroasă. Aici sâmbătă,  la ora redactării acestui articol, abia se înregistrau 18 grade Celsius.

Fetele s-au întrecut în postări din locații luxoase pe rețelele sociale. Au vizitat palate somptuoase și au ales cele mai la modă restaurante cu meniuri gourmet. De asemenea, cele trei prietene au avut grijă și de sănătate și siluetă, astfel că au făcut oprire și ca să bea smoothie-uri în culori vibrante.

Ramona Gabor se răcorește în inima UE

Ramona Gabor trăiește într-un lux total în Dubai, și are un anturaj select, după cum se vede din imaginile pe care le distribuie cu regularitate pe rețelele sociale. În anii trecuți, ea și-a investit banii în lansarea propriei afaceri, un parfum de nișă, Gabor Prive, pentru promovarea căruia a avut parte de sprijinul surorii sale celebre, Monica, dar și al altor vedete din România.

Ramona Gabor și prietenele ei se răsfață într-una din cele mai răcoroase capitale din UE (Instagram)

Săptămânile trecute, Ramona Gabor a revenit în România, cu ocazia vizitei pe plaiurile natale ale fiicei surorii sale Monica Gabor, Irina Columbeanu. Puștoaica este acum adolescentă, iar Ramona, care nu are copii, o iubește nespus și se bucură de fiecare dată când poate petrece timp în compania ei. Cum fiica lui Irinel Columbeanu trăiește cu mama ei, în Miami, America, nepoata și mătușa se văd destul de rar, și cu atât mai plină de afecțiune este fiecare revedere.

În zilele petrecute în România, Ramona a dat o fugă și la Bacău, ca să-și viziteze sora mai mare, singura rămasă în orașul natal.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre