Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul rece între soții Beckham și nora lor Nicola Peltz, în plină desfășurare. Internauții sunt cu ochii pe ei

Războiul rece între soții Beckham și nora lor Nicola Peltz, în plină desfășurare. Internauții sunt cu ochii pe ei
Totul este o chestiune de aprecieri, inimioare, distribuiri și etichete. Peste Ocean încep să circule zvonuri despre un presupus îngheț între soții Beckham și nora lor Nicola Peltz: în centru lipsa interacțiunilor lui David și Victoria cu postările pe Instagram ale noii soții a fiului lor Brooklyn și invers.

Alison Boshoff în Daily Mail analizează „distanța socială” dintre cele două familii care a devenit „din ce în ce mai evidentă” după căsătoria cu Brooklyn, scrie Elle.com. Brooklyn și Nicola s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Palm Beach în aprilie anul trecut, la proprietatea Peltz evaluată la 100 de milioane de lire sterline. În urma căsătoriei, așa cum se vede pe contul său de Insagram, fiul Beckham a luat și numele soției, numindu-se acum Brooklyn Beckham – Peltz.

Petrecerea a fost documentată de Vogue UK, imagini au apărut și pe conturile de socializare ale tinerilor însurăței și ale invitaților lor VIP.  Victoria a postat o fotografie cu tinerii căsătoriți cu care a primit-o în familie pe tânăra Peltz, dar apoi „tăcere”.

Din acel moment au urmat foarte puține legături între soacră și noră. Războiul rece a fost evident în momentul în care oricine a putut constata că fotografiile de nuntă publicate de noua doamnă Beckham pe contul ei nu au fost însoțite „like-uri” din partea soacrei, precum coperta lui Tatler în care a fost numită „Noua doamnă Beckham”.

Același lucru este valabil și pentru Nicola, care nu a „apreciat” mesajele pe care David și Victoria le-au schimbat pentru a 23-a aniversare (și ciudat este că nici măcar Brooklyn nu a făcut-o).  Nici măcar urările de ziua lui Harper, oferite de mama Victoria, nu au câștigat inima tânărului de 27 de ani, care începe să fie un adevărat semnal.

Cum se desfășoară războiul rece între soții Beckham și nora lor Nicola Peltz

Daily Mail  presupune și susține teza unui dezacord între familia Beckham și soția fiului lor cel mare.  „Vara trecută, în cele trei luni dintre începutul lunii iunie și sfârșitul lunii august, Victoria i-a dat like la 20 de postări ale lui Nicola, comentând pe 29 august: „Pupici! Te iubim!””, analizează tabloidul.

„În aceeași perioadă, Nicolei i-au plăcut 25 din postările Victoriei, de la colecția de modă a soacrei sale prezentate în Vogue Korea până la creioane pentru ochi”.  Cifre care au scăzut drastic după căsătorie.  În cele trei luni care au urmat nunții din 9 aprilie, „Nicola i-a dat like la doar 5 din 131 de postări de pe Instagram soacrei sale, Victoria, iar în aceeași perioadă Victoria i-a dat like doar la 6 din 35 de imagini sau clipuri postate de Nicola”.

Brooklyn și Nicola au fost în vacanță în Europa, dar au trecut pe lângă iahtul Beckham-ilor, fără să se intersecteze

De asemenea, în ciuda faptului că soții Beckham erau în vacanță în Italia, la fel ca noii căsătoriți, în luna de miere între Portofino și St. Tropez, cuplurile nu au găsit timp să se intersecteze, în timp ce părinții lui Nicola au fost reperați pentru o perioadă pe iahtul lui Nicola și Brooklyn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Daily Mail adaugă mai multe paie pe foc vorbind despre „tensiunile dintre Nicola și Mia Regan”, iubita lui Romeo Beckham, cumnatul său, până acum câteva săptămâni foarte apropiată de Victoria și la capitolul muncă și sponsorizări pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

În plus, faptul că Nicola nu a purtat niciodată o rochie Victoria Beckham Collection în cele trei zile de sărbătorire a nunții, pe Instagram și în diferitele reportaje din reviste, cu siguranță nu a trecut neobservat.

Sursă, despre Victoria și Nicola: „Se suportă reciproc și nu vorbesc”

Zilele acestea, o altă sursă a confirmat pentru PageSix relațiile tensionate dintre soacra Victoria Beckham și nora ei: „Se „suportă” reciproc și nu prea, nu vorbesc, a spus sursa. Pregătirea pentru nuntă a fost îngrozitoare. Soția fiului Victoriei Beckham nu i-a lăsat niciun rol viitoarei ei soacre”.

Între timp, Brooklyn pare să fie pe aceeași lungime de undă cu familia sa nouă: pe lângă faptul că și-a dorit să ia numele de familie al soției, pare să aibă o relație excelentă cu socrul său, miliardarul Nelson Peltz, cu care împărtășește o pasiune pentru  food and catering și pe care îl vede ca un punct de referință pentru lansarea carierei sale de influencer în industria culinară.

Pe de altă parte, De altfel, cele două nu apar în imagini împreună. și Nicola peltz nu apar în imagini împreună. De exemplu, de la nuntă nu a apărut nici măcar o singură imagine care să le cuprindă, alături pe soacra mare și pe nora sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre