Soacra mare Victoria Beckham a profitat de nunta fiului ca să-și prezinte noua creație. Aproape că a eclipsat mireasa

Soacra mare Victoria Beckham a profitat de nunta fiului ca să-și prezinte noua creație. Aproape că a eclipsat mireasa
Fără îndoială, nunta lui Brooklyn Beckham cu  moștenitoarea unei averi de miliardar, Nicola Peltz, a fost evenimentul monden al momentului. Cele mai mari vedete s-au întrecut în ținute, care mai de care mai sofisticate.

Victoria Beckham, care are propriul brand de modă, nu a cusut rochia miresei. Nora ei a optat pentru o casă de modă cu tradiție în acest sens, Valentino. Dar Victoria tot a profitat de ocazie pentru lansa propria linie couture, la nunta fiului ei.

Trebuie amintit că aceasta are mari probleme cu afacerea din lumea modei. Casa de modă a Victoriei merge atât de prost, încât vedeta a intenționat să solicite ajutor guvernamental pentru afacerile afectate de pandemie. A și depus actele, însă, în fața nemulțumirii publice, după ce s-a aflat, a renunțat la cerere.

Victoria Beckham și-a lansat, la nunta fiului, prima piesă din colecția ei couture

Pentru nunta fiului său, Posh Girl și-a făcut o rochie care arată de parcă ar fi din metal lichid. Așa cum a dezvăluit într-un story, pe Instagram, materialul conceput la cerere, a fost realizat într-o manufactură din Italia. „Rochie specială pentru o zi specială. Prima rochie couture Victoria Beckham, realizată în atelierul din Londra”, a mai dezvăluit vedeta. Soția lui David Beckham a alocat șase zile angajaților ei pentru a realiza rochia, iar aceștia au avut nevoie doar de cinci.

Fosta Spice Girl  a sosit la nuntă de mână cu David – ca doi veșnic îndrăgostiți. Apariția a amintit publicului de nunta lor, în 1999. Atunci, „Posh Spice” a purtat o rochie neobișnuită: un slip dress cu cordoane subțiri în partea din spate.

Potrivit Vogue, Victoria Beckham i-a uimit pe toți invitații, nu doar prin rescrierea codului vestimentar al soacrei, ci și prin faptul că nu a încercat să eclipseze mireasa cu prea multe culori vii, deși… Mulți zic că a făcut-o, chiar și involuntar.

Materialul argintiu este un satin de mătase gri rafinat, cu un motiv de dantelă ton sur ton care înfrumusețează decolteul. Look-ul a fost completat cu bijuterii argintii minimaliste și o geantă de culoarea fildeșului, în timp ce părul ei a fost tras pe spate într-un coc lejer.

Sursa foto: Instagram