Simona Ionescu / Redactor Șef

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce comunicatul soției a apărut în presă

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce comunicatul soției a apărut în presă
Circul în despărțirea anului pare că nu se mai termină. După un weekend cu oarecare acalmie, luni, Anamaria Prodan a simțit nevoia să spună noi lucruri în public. Ea a transmis un comunicat de presă.

Nu a trecut decât jumătate de oră până ce a apărut și reacția lui Laurențiu Reghecampf, imedit după ce comunicatul soției a apărut în presă. La 11:21 Fanatik publica în exclusivitate comunicatul de presă al Anamariei Prodan. Impresara vorbește despre greșeli și asumarea lor. Întinde și o mână de împăcare. Împreună ar putea depăși momentul.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului”, transmite impresara în comunicarea sa publică.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Universității Craiova nu a stat nici el deoparte. A avut și el ceva de spus. Și a reacționat la exact 30 de minute de la publicarea comunicatului soției sale. Mai exact, pe la ora 12:00. Se ține tare, Laurențiu Reghecampf. Pare că nu vrea să arate că îi pasă de toate discuțiile publice. El își vede de ale lui. De fotbal, de relaxare pe bicicletă. Și, cu siguranță, de altele pe care nu le arată public.

Odată cu anunțarea divorțului, Reghe și-a făcut cont de Instagram și vine tare din urmă, peste toate vedetele. După toată telenovela cu divorțul, a reușit deja să depășească „pragul” de 10.000 de urmăritori.  Și a vrut să arate asta, că a devenit vizibil pe rețeaua socială. La jumătate de oră după ce se publica anunțul dat în presă de încă soția sa Anamaria, Laurențiu a avut și el ceva de spus. „Împreună am depășit borna de 10.000 de urmăritori. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe noul său cont din mediul online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre