Reghecampf scoate și el sabia din teacă în războiul cu Ana: o poză cu Bebeto, o bicicletă și un costum

Reghecampf scoate și el sabia din teacă în războiul cu Ana: o poză cu Bebeto, o bicicletă și un costum
Divorțul soților Reghecampf nu se anunță deloc unul facil,  mai ales că toată lumea e cu ochii pe protagoniști. Fiecare mișcare e atent studiată în public.

Divorțul Reghecampf a ajuns într-o fază cu atacuri fine și declarații de dragoste Antrenorul de la Universitatea Craiova a încălecat bicicleta în weekend, ca să se relaxeze și să își pună gândurile în ordine. Asta, imediat după ce noi imagini cu iubita sa au  ajuns în spațiul public.

O banală plimbare în natură s-a transformat însă, rapid în altceva. Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie în care se plimbă pe bicicletă. Lumea a reacționat imediat, și nu într-un mod fericit.

„Rușine să îți fie, cel puțin față de copiii tăi. Așa bărbat, să facă copii cu toate care îi ies în cale, peste tot… în urma ta lași copii, nu te gândești că poate suferă?”, a scris unul dintre urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf, pe Instagram. „Nu sunt fan Anamaria Prodan, dar ai procedat foarte greșit ca bărbat, ca soț, ca om! Divorț, primul pas, după iubită și copil. Ai decăzut mult în ochii fanilor și o să decazi și mai mult. Urât gest, nedemn de orice bărbat/femeie”, a comentat un altul.

Reghe, atacat și pentru postarea de dragoste cu fiul său

Cu o postare mai devreme, Laurențiu Reghecampf i-a făcut o declarație de iubire fiului său mai mic. El a postat o imagine în care își strânge în brațe al doilea urmaș, pe Laurențiu junior. „Love Bebe” a scris tăticul mândru alături de fotografia cu fiul său. Și aici a avut parte de comentarii neplăcute.

„Îti dai seama că pentru bietul copil este și va fi o traumă la cât circ se face! Ar trebui să-i explicați copilului să înțeleaga situația! Când copilul scrie pe Insta la poza cu tatăl său: pentru mine nu mai exiști! e clar că suferă îngrozitor! Să mai faci și copil cu alta și să fugi ca un laș fără nici o explicație, e și mai greu! Arată că ești bărbat matur și asumă-ți relația față de toată lumea și de copilul tău!”, i-a scris cineva.

Anamaria nu se lasă

Nepăsător la comentarii, Laurențiu Reghecampf nu numai că le ignoră și le lasă acolo, dar își vede de viața lui. Duminică a vrut să le arate tuturor cât de elegant poate fi, chiar dacă nu o are alături pe soția sa, Anamaria Prodan, să îl consilieze. El a pozat, cu ochelari de soare, mocasini, și o ținută de la un celebru brand masculin, puțin după ora 11:00.

Între timp, viitoarea fostă soție s-a simțit datoare să îi amintească cum l-a făcut ea „om”.

Anamaria a dat o pildă, relatând o poveste cu Winston Churchill și soția sa, pe contul ei de socializare.

Sursa foto: Instagram