Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta, din nou în doliu. A suferit o nouă pierdere

Regina Elisabeta, din nou în doliu. A suferit o nouă pierdere
Abia ce ieșise din perioada de doliu oficial, că regina Elisabeta a suferit o nouă pierdere devastatoare. Membri familiei regale sunt îngrijorați pentru ea.

Regina Elisabeta a rămas văduvă pe 9 aprilie, atunci când soțul ei ce-i fusese alături timp 73 de ani, a încetat din viață. Prințul Philip a fost un adevărat sprijin pentru regină, în toate perioadele agitate din lunga sa domnie. După decesul prințului consort, regina s-a sprijinit pe dragostea familie, dar și pe cea a căteilor rasa corgi pe care îi are în grijă. Acum însă, regina Elisabeta este din nou în doliu. 

Se pare că prințul Andrew îi dăduse reginei doi pui de corgi amestecat cu teckel, pentru a-i ține companie și a o înveseli după ce s-a îmbolnăvit prințul Philip. Regina a avut căței încă de când era tânără și îi iubește foarte tare. Mai mult decât atât, merge personal cu ei la plimbare și îi hrănește. 

Regina Elisabeta, din nou în doliu. I-a murit un pui de cățel 

Cum depășește Regina Elisbeta II problemele cu prințul bolnav și scandalul Megxit

Conform unor surse The Sun, unul dintre puii de corgi cu teckel primiți cadou de regină, pe nume Fergus, ar fi murit în cursul weekend-ului, la vârsta de cinci luni. „Regina este devastată. Puii de cățel fuseseră aduși pentru a o înveseli în această perioadă grea. Toată lumea implicată este îngrijorată, căci abia a murit soțul ei. Și mai sunt și problemele cu Harry”, a mărturisit sursa. 

Fergus a fost numit după unchiul reginei, căpitanul Fergus Bowes-Lyon, care a murit la doar 26 de ani în 1915 când a condus un atac asupra liniilor germane la bătălia de la Loos din Franța în timpul primului război mondial, scrie The Sun. Ea încă mai are celălalt cățeluș de la Andrew, Muick, care este numit după un loc din Balmoral, unde regina are moșia scoțiană. De asemenea, are un „dorgi” mai vechi, Candy, ultimul descendent viu al unui corgi pe care Regina l-a primit cadou când a împlinit 18 ani. 

Foto: Facebook

Florin i-a dat lui Brigitte Pastramă cea mai bună dovadă de iubire. Și-au împărțit averea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre