Regulile pe care le-au respectat părinții noștri. Aceste obiceiuri ne-au format personalitatea. Acesta este motivul pentru care nu este nimic surprinzător. Doar faptul că multe valori pe care părinții noștri le credeau permanente sunt, de fapt, schimbătoare. Aceste obiceiuri sau reguli ne-au format personalitatea.
Există o serie de lucruri pe care părinții noștri nu ar fi trebuit să încerce să ne învețe.
O educație universitară este un indicator al statutului tău
„Nu poți găsi un loc de muncă bun fără să mergi la facultate!”. Mulți oameni trebuie să fi auzit acest lucru când erau adolescenți. Și mulți dintre noi am crezut acest lucru, dar acum nici nu știm unde este diploma noastră de facultate.
Peste 41% dintre persoanele care au terminat facultatea au locuri de muncă care nu necesită acest tip de educație. Astăzi, angajatorii sunt mai interesați de abilitățile practice ale angajaților lor decât de calificările lor.
Când terminați școala, poate fi înțelept să luați un an decalaj pentru a înțelege ce doriți cu adevărat să faceți și să decideți dacă aveți de fapt nevoie de o educație universitară.
A fi dolofan este sănătos
Regulile pe care le-au respectat părinții noștri. Aceste obiceiuri ne-au format personalitatea. Copiii care își terminau întotdeauna mesele erau lăudați și se credea că sunt extrem de sănătoși. Dar obiceiurile alimentare proaste, formate în copilărie, duc adesea la probleme de greutate și tulburări de alimentație la maturitate.
Cu cât mai mult, cu atât mai bine
Cursurile sunt bune pentru dezvoltarea copiilor, cu cât faci mai multe, cu atât e mai bine. Acesta este un alt lucru pe care îl auzeam de la părinții noștri. Însă, un program foarte încărcat poate epuiza copiii, ceea ce evident nu este deloc bine.
Celebrul profesor american Douglas Haddad recomandă părinților să încetinească ritmul și să le ofere copiilor timp pentru a-și descoperi propriile talente și apoi să decidă dacă au nevoie de forme suplimentare de educație.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook