Pulpă de miel, fragedă și suculentă. O rețetă în stil mediteraneean
Pulpă de miel în stil mediteraneean se prepară cu multe condimente și ierburi aromate. Trebuie gătită cu răbdare și la foc mic la cuptor.
Puteți obține o friptură fragedă și gustoasă dintr-o pulpă de miel bine fezandată. Va fi un deliciu pe masa de Paște.
Pulpa de miel se face cu răbdare. Sunt multe rețete pentru carnea de miel. În stil mediteraneean se folosește rozmarin, cimbru și usturoi, care fac carnea aromată. Ingrediente
Pentru sos
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook