Friptură haiducească de porc. Rețetă delicioasă
Dacă vreți să faceți o friptură deosebită, pentru zilele când se strânge toată familia la masă, uite o rețetă delicioasă. Cum se face friptura haiducească de porc.
I se spune friptură haiducească, deși este puțin probabil ca pe vremea aceea haiducii aveau atâtea condimente. Ideea este că bucata de carne trebuie macerată și friptă la foc mic până se frăgezește.
Friptura haiducească trebuie să fie fragedă, rumenită şi făcută bine.
condimente: sare, piper, boia, chimen.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook