Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna, prima fotografie cu ambii copii – imaginea momentului

Rihanna, prima fotografie cu ambii copii – imaginea momentului
Apariția Rihannei la Super Bowl a fost un adevărat tsunami de imagine. De la ținuta ei roșie, la bombeul proeminent și anunțul că așteaptă al doilea copil, până la acuzațiile de playback, știrile s-au ținut lanț.

Când părea că toate subiectele pe tema ultimei apariții a Rihannei de la Super Bowl au fost epuizate, vedeta a mai avut ceva de arătat lumii. Prima fotografie cu amândoi copii ai ei.

Așa cum știți, Rihanna și-a întâmpinat primul copil cu iubitul A$AP Rocky în mai 2022 și nimeni nu a știut că e însărcinată până ce sarcina nu a fost avansată evident. Practic, Rihanna a anunțat că e gravidă cu puțin timp înainte de a naște. Apoi a făcut niște apariții memorabile, semi-dezbrăcată, pe covorul roșu al diverselor festivaluri și evenimente, cu „bombeul” la vedere.

La Super Bowl, Rihanna a expus o burtică mare, semn că sarcina e avansată, în timpul apariției ei în ținuta roșie de la Loewe, inspirată din salopetele piloților, iar agenții ei au conformat presei, ceea ce era evident: Rihanna și A$AP Rocky așteaptă al doilea lor copil.

Prima fotografie în care apar ambii copii. Nici nu știa…

Săptămâna aceasta, vedeta apare pe coperta Vogue UK, iar pictorialul adorabil îi include pe iubitul ei și pe fiul lor. Aseară, Rihanna a distribuit o serie de imagini realizate lunile trecute, pentru acest pictorial senzațional. Sunt imagini de familie, dar și unele detaliate cu copilul ei. Ceea ce scrie însă vedeta alături e surprinzător. Avem în față primele imagini cu ambii copii ai Rihannei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

„Fiul meu atât de frumos! Ce nebunie! Ambii mei copii sunt în aceste fotografii și eu nici nu aveam habar ❤️❤️ (…)”, a notat Rihanna în dreptul caruselului de fotografii distribuit pe Instragram.

Maternitatea a schimbat-o pe Rihanna

A fi mamă i-a afectat și decizia de a participa la concertul de la Super Bowl. Ea a spus într-o conferință de presă înaintea meciului:

„Când devii mamă, se întâmplă ceva în care simți că poți să învingi lumea și să faci orice. Super Bowl este una dintre cele mai mari scene din lume. Oricât de înfricoșător a fost, pentru că n-am mai fost pe scenă de șapte ani, există ceva entuziasmant în provocarea tuturor.”

Ea a vorbit despre gestionarea echilibrului dintre muncă și viață acum că este mamă. „Da, este foarte diferit”, a spus ea. „Echilibrul este aproape imposibil pentru că indiferent de modul în care îl privești, munca este întotdeauna ceva care îți va răpi timpul cu copilul tău. Asta e moneda acum. Acolo se duce. Mărimea contează. Când iei decizii cu privire la ceea ce vei spune da, trebuie să merite.”

Ce a ținut-o ocupată pe Rihanna în ultimii ani

Rihanna a devenit miliardară, a preluat conducerea galei Met, a filmat un documentar care, deși e  gata de câțiva ani, așteaptă încă aprobarea ei, potrivit regizorului Peter Berg.  De asemenea, ea a lansat Fenty Beauty, linia sa de cosmetice, și Savage x Fenty, brandul său de lenjerie intimă care aproape a detronat Victoria’s Secret și pentru care organizează, anual, o prezentare de modă diversă și pozitivă față de corp.

Mai amintim că în 2020, a devenit prima femeie de culoare care a condus o casă de modă de lux, Fenty Maison, pentru conglomeratul LVMH, compania din spatele Dior, Fendi, Givenchy, Celine și altele. Anul trecut, în luna mai, Rihanna a devenit mamă, ea aducând pe lume primul ei copil, un băiat, cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky.

Înainte de ultimul album lansat, Rihanna a avut șapte albume în opt ani, între 2005 și 2012. Cântăreața a doborât recordul pentru cea mai rapidă artistă care a ajuns la 10 single-uri No. 1 în 2011 și a înregistrat 63 de melodii în topuri. Cu 14 melodii No. 1, ea se află pe locul al patrulea în istorie, după Elvis, Mariah Carey și Beatles.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre