Simona Ionescu / Redactor Șef

Ritualul Anamariei Prodan de care nu a știut nimeni. Ce face vedeta când iubitul doarme

Ritualul Anamariei Prodan de care nu a știut nimeni. Ce face vedeta când iubitul doarme
De când l-a cunoscut pe Ronald Gavril, campionul mondial care spune că îi este iubit, Anamaria Prodan e mai fericită ca niciodată. Pentru a-și împlini dorințele, fiica Ionelei Prodan a vorbit de ritualul de la care nu se abate.  

Anamaria Prodan a întinerit de când viața i s-a schimbat radical și nu contenește să nu-i arate dragostea ei mai tânărului iubit, Ronald Gavril. Are însă și un ritual despre care nu a vorbit până acum.

„Cred că lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Eu am un ritual foarte mulți ani, de când eram mică. Am o listă de dorințe și pe lista aia, în tot anii ăștia a stat o dorință pe care la momentul respectiv credeam că o am îndeplinită. „Dă-mi Doamne, Dumnezeule, pe cineva care să mă iubească enorm, care să mă facă fericită și împlinită.

Și să trăiesc frumos, să râd, să copilăresc, să mă joc, să construiesc. Nu mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința asta acum. De câteva luni, construiesc ceva frumos, facem business împreună. Mă susține în tot ceea ce fac. În fiecare secundă și noaptea când dorm, îmi dă mesaje să știe că sunt ok. Se zice că atunci când te îndrăgostești la bătrânețe, e mai al dracu decât oricând”, a povestit Anamaria Prodan.

„N-a venit lângă mine cu gentuța, o pereche de chiloți și un șort”

Anamaria Prodan spune că Ronald este lângă ea „orice pas greșit” ar face, „mă prinde imediat și nu mi-e teamă de nimic. E minunat, e prea puțin spus”. Vedeta spune că Ronald este un bărbat „puternic interior și un om realizat pe picioarele lui, care n-a venit lângă mine cu gentuța, o pereche de chiloți și un șort”, care îi poate oferi tot ceea ce visează.

Cum a cucerit-o Ronald

De asemenea, Anamaria Prodan a pus punctul pe I și a recunoscut cum a reușit să o cucerească bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil. „Am înțeles că până la această vârstă n-a știut ce sunt alea cluburi prin America și nu știe. distracții, petreceri până dimineața, nenorociri cu alcool, nu concepe”, a mărturisit blonda.

Cu ce l-a cucerit Anamaria? „Cu naturalețea și seriozitatea, pentru că de fiecare dată era vorba de ce era frumos, de ce lăsăm în urma noastră, cum ne putem completa unul pe celălalt. Până acum eu îi ceream pe soți, acum a fost din partea amândurora”, susține afacerista. În plus cei doi mănâncă aceleași lucruri, foarte sănătos, au foarte multe pasiuni comune și le place să gătească împreună.

„Când el doarme, eu scriu foarte mult din ce simt”

Și mai au un obicei cei doi atunci când partenerul doarme. „Și atunci am spus că vârsta e doar un număr, nu se vede, am norocul ăsta. Când el doarme, eu scriu foarte mult din ce simt, el la fel când dorm eu. Și dimineață când deschidem ochii, citim. Și apoi vorbim și e o chestie foarte frumoasă”, a povestit Anamaria Prodan pentru XNS.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre