Simona Ionescu / Redactor Șef

Roxana Ciuhulescu a fost șomeră. „Habar n-aveam încotro s-o apuc”

Roxana Ciuhulescu a fost șomeră. „Habar n-aveam încotro s-o apuc”
A fost barman, contabilă, impresar artistic și apoi o mare vedetă tv. Roxana Ciuhulescu a dispărut de pe micile ecrane, iar pandemia a lăsat-o șomeră. „Habar n-aveam încotro s-o apuc”.

Când a început pandemia, mulți s-au trezit fără un loc de muncă. Este și cazul fostei vedete tv Roxana Ciuhulescu. Este cunoscută telespectatorilor din România din postura de prezentatoare a emisiunilor de motor.

Roxana Ciuhulescu a fost șomeră

Roxana Ciuhulescu este cunoascută ca vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are peste 1,90 metri înălțime, din care 1,20 metri au doar picioarele.

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil pentru fosta vedetă. După cum singură a mărturisit, fosta prezentatoare TV a avut o perioadă în care nu a avut nici un loc de muncă, scrie evz.ro. Proiectele i-au fost sistate din cauza pandemiei. Abia din vara anului trecut, Roxana a reușit să-și găsească un job stabil.

Cunoscută pentru pasiunea pentru toate sporturile, Roxana Ciuhulescu lucrează, din vara lui 2020, la stat, unde este consilierul ministrului Tineretului și Sportului.

„Să știi că nu am muncit toată perioada asta. Când a început pandemia toate proiectele mele au căzut. Am rămas șomeră cu alte cuvinte. Trei luni  am fost fără muncă, nu am știut efectiv ce o să fac mai departe. Ulterior am ajuns la minister. Sunt aproape de 10 luni acolo și îmi este bine. În continuare nu fac doar job-ul de la minister, mai am și proiectele mele”, a povestit Roxana Ciuhulescu pentru EVZ.

Roxana Ciuhulescu lucrează, din vara lui 2020, la stat, unde este consilierul ministrului Tineretului și Sportului

Are un program fix, ca al tuturor bugetarilor

Deși lucrează de la 18 ani, primul ei job fiind la Gelsor, compania lui Sorin Ovidiu Vântu, abia la Ministerul Tineretului a dat peste un colectiv mare de oameni. În cele 10 luni de când este consilier pe partea de relațiile cu presa, Roxana lucrează după un program fix, ca al tuturor bugetarilor.

„În fiecare dimineață sunt de la ora 8:00 în minister. Am un colectiv mult mai mare. Nu dau ordine nimănui pentru că nu sunt în măsură și dacă aș fi în măsură nu știu dacă aș da ordine pentru că nu este felul meu de a fi. Mai am până o să fiu ministru. Deocamdată mă ocup de comunicare, am funcția de consilier și îmi place ceea ce fac”, a mai povestit fosta prezentatoare TV.

Roxana Ciuhulescu este vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are peste 1,90 metri înălțime, din care 1,20 metri au doar picioarele

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România

Roxana Ciuhulescu este vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Are peste 1,90 metri înălțime, din care 1,20 metri au doar picioarele.  Este cunoscută telespectatorilor din România după ce a ajuns prezentatoare a emisiunilor de motor.

Înălțimea este o moștenire de familie, mama și fiica ei sunt foarte înalte și ele Tatăl ei avea 2 metri și 5 centimetri înălțime. Era baschetbalist.

”Am făcut mereu tot ce m-a tăiat capul și nu regret nimic, le-am făcut după instinct. Am zis că mai bine să regret ce-am făcut, nu ce n-am făcut. Sunt săgetător până-n măduva oaselor, îmi plac aventurile, călătoriile, ador să fac sport și trăiesc mereu momentul . «Trăiește fiecare zi că fiind ultima», acesta este motto-ul meu de viață”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pe blogul ei.


Marele concurs Harry Potter. Cât de vrăjitor ești?

Exclusiv. Aladin va fi numele bebelușului pe care îl așteaptă Adela Popescu. Cine a făcut propunerea îndrăzneață

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre