Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat de ce Irinel Columbeanu a ieșit cu „domnișoare”. Ce planuri are

S-a aflat de ce Irinel Columbeanu a ieșit cu „domnișoare”. Ce planuri are
Irinel Columbeanu a fost văzut cu două domnișoare în oraș, iar acum s-a aflat ce planuri are și de ce a ieșit cu ele. Fostul miliardar a dezvăluit totul.

Irinel Columbeanu a fost surprins recent în compania a două domnișoare, cu care ar fi mers ulterior la el acasă. Însă Oana Cojocaru, fosta iubită în vârstă de 21 de ani a lui Irinel, nu a fost mulțumită deloc de situație. Deși nu mai sunt împreună, tinerei nu se poate să îi fi picat bine toată treaba. 

Tatăl tinerei a murit în urmă cu ceva timp, iar aceasta este singură și neconsolată. Reporterii Cancan au vorbit cu Oana despre ce părere are în legătură cu noile aventuri ale lui Iri. „Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit”, a declarat bruneta. Irinel și Oana s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe litoral. Bruneta era una dintre fotomodelele care defilau pe podiumul Top Model România. Irinel a pus ochii pe ea în timpul unei prezentări și nu s-a lăsat până nu a cucerit-o.

S-a aflat de ce Irinel Columbeanu a ieșit cu „domnișoare”. Pe care o va alege 

Irinel și Oana Cojocaru

În ceea ce privește escapada cu cele 2 tinerei, Irinei Columbeanu are planuri mari. De data aceasta, Irinel nu spune nu unei relații cu una dintre tinere. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, a afirmat că va anunța imediat. Mai mult, Columbeanu a explicat tuturor și de ce a preferat dintotdeauna o femeie mult mai tânără ca el. 

“Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a mărturisit Irinel Columbeanu, care a dat astfel de înțeles că testează terenul pentru a alege pe una dintre cele două tinere cu care a fost văzut. 

În 2007, despre Irinel Columbeanu se știe că avea o avere de 150 milioane de euro. Din motive doar de el cunoscute, un an mai târziu aceasta a scăzut la 40 milioane de euro. Din păcate, toți banii s-au dus, iar Columbeanu a fost obligat să plece și din vila de la Izvorani. Acum însă dă semne clare de revenire și pare că și-a reluat vechile obiceiuri. 

Foto: Facebook

Iulia Albu se mândrește cu un păr de invidiat. Și-a făcut injecții în scalp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre