Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat de la ce se certau Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin. Cântăreața n-a mai suportat umilința

S-a aflat de la ce se certau Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin. Cântăreața n-a mai suportat umilința
De când Theo Rose a încheiat relația cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, toată lumea vrea să afle detalii cât mai mult.

Deși Theo Rose a spus de mai multe ori că s-a despărțit de Alex Leonte cu mult înainte să-l cunoască pe actualul iubit, fanii vor să afla adevărul.

S-a aflat de ce s-a despărțit Theo Rose de nepotul lui Nea Mărin. Cântăreața n-a mai suportat umilința la care a fost supusă

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, se pare că vinovat de relația toxică a fost Alex Leonte, căruia nu i-ar fi plăcut munca și ar fi trăit în ultima perioadă pe banii vedetei. Sursele susțin că Theo a suportat cât a suportat, apoi a pus piciorul în prag.

Mai mult decât atât, sursele susțin că acesta avea probleme cu jocurile de noroc și nu odată s-a întâmplat să aibă reacții nepotrivite la adresa vedetei. Când n-a mai putut înghiți, Theo l-ar fi dat afară din apartamentul în care locuiau cu chirie. Sursele spun că inițial nu a vrut să plece pentru că nu avea bani de altă casă, dar se pare că tot artista a rezolvat problema.

Nu a fost vorba de infidelitate

Cu ceva timp în urmă, după ce au apărut în presă fotografii cu ea și Anghel Damian, Theo a dat primele declarații, precizând că nu a fost vorba de infidelitate. „Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel.

Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a spus Theo Rose.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre