Simona Ionescu / Redactor Șef

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele
Nu a trecut nicio săptămână de când a ieșit din clinica unde s-a operat, că Daniela Crudu se și laudă cu noile ei silicoane. Vedeta i-a înnebunit pe bărbați. 

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele!  Focoasa brunetă a făcut intervenția săptămâna trecută. Era necesar? Se pare că da. Voia ceva mai mare! „Draga mea pacientă și-a dorit un bust mai generos!”, a dezvăluit, pe contul său de socializare, medicul care a realizat intervenția, dr. Vasile Stan.

La 31 de ani, Daniela Crudu este una dintre cele mai mediatizate vedete din Românie. De altfel, timp de mulți ani a fost o „preferată” a tabloidelor.  Cruduța e fostă asistentă TV și model Playboy România. Ea a ajuns cunoscută prin intermediul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”.

Daniela Crudu a ajuns în atenția tuturor în anul 2015, după ce numele omului de afaceri cunoscut drept „Berlusconi de Brașov” ar fi apărut într-un dosar de prostituție și proxenetism.

Între 2011 și 2015, Cruduța îl vizita deseori pe Ioan Neculaie. Ea a și fost filmată de fotoreporteri. Într-o benzinărie, unde a oprit să alimenteze, le-a oferit acestora o surpriză adevărată. Când a ieșit din automobil s-a dovedit că era îmbrăcată ca pentru showurile pentru adulți.

 Să vedeți cum își incită fanii Cruduța

Chiar dacă a dispărut de pe micile ecrane, Cruduța e în continuare activă pe rețelele de socializare. Ea e imaginea mai multor branduri, de la o cunoscută vodcă la o casă de pariuri. Cu puțin timp înainte să se lase din nou pe mâinile chirurgului plastician, Cruduța și-a etalat nurii îmbrăcată într-o rochie de plasă cu ochiuri mari, purtând pe dedesubt doar o pereche minusculă de bikini.

 Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele

Acum continuă să își incite fanii după  ce și-a mai mărit puțin sânii. Ea s-a filmat în mașină, cântând, în timp ce poartă o bluză de trening cu fermoarul desfăcut până aproape de buric. Ochii vigilenți disting printre buclele-i brunete noile „bijuterii” din dotarea divei.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Am aflat decizia instanței

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre