Simona Ionescu / Redactor Șef

Sandra Bullock, 17 case și o avere colosală la vârsta de 56 de ani

Sandra Bullock, 17 case și o avere colosală la vârsta de 56 de ani
Sandra Bullock a reușit până la vârsta de 56 de ani să își construiască o carieră de invidiat în lumea filmului. Dar pe lângă faptul că strălucește în orice film în care are un rol, actrița investește foarte mul în imobiliare.

 Sandra a investit milioane de dolari în cele 17 case, cumpărate în locuri luxoase.

Sandra Bullock este o acriță americană, care a avut o mulțime de roluri remarcabile. Cele mai cunoscute filme în care a apărut sunt considerate ”Demolition Man”, ”A Time to Kill”, ”The Net”, ”While You Were Sleeping”, ”Speed” și ”Hope Floats”.

Actrița deține 17 case situate în locuri de vis

Actrița nu s-a oprit doar la roluri de succes, care au făcut-o cunoscută în toată lumea, dar a hotărât să investească și în imobiliare. Recent, vedeta a cumpărat cea de-a 17-a casă în Beverly Hills, cu un preț ce ajunge la 3 milioane de dolari. Această locuință datează din 1946 și în interior se găsesc 3 dormitoare și 3 băi. De asemenea, are o grădină spațioasă și o piscină cu o cascadă mica.

Toate proprietățile sunt date în chirie și cei care vor să petreacă o noapte pot scoate din buzunar minim 15.000 dolari, iar chiria pentru o lună ajunge la 42.000 de dolari.

Este cunoscut că în anul 2018 artista a cumpărat trei case situate în Malibu în valoare de 16,5 milioane de dolari, iar una din locuințe are chiar vedere directă la Ocean. Se mai poate lăuda cu proprietăți în Manhattan, Austin și Wyoming. Pentru toate 17 locuințe, Sandra Bullock a plătit aproximativ 200 de milioane de dolari.

Sandra Bullock s-a căsătorit în anul 2005 cu Jesse G. James, dar peste o perioadă s-au despărțit din cauza infidelității. În timpul acestei căsătorii, actrița a adoptat un copil, pe nume Louis Bardo Bullock, pe care îl crește acum singură.

După divorț vedeta și-a găsit alinarea în brațele lui Ryan Reynolds, dar se pare că s-au despărțit, întrucât presa străină a scris că actorul ar avea o relație cu Blake Lively.

Cine e, de fapt, fotograful Casei Regale britanice

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre