Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal amoros între un milionar și o vloggăriță. Acuzații de trădare și de manipulare

Scandal amoros între un milionar și o vloggăriță. Acuzații de trădare și de manipulare
S-au cunoscut, s-au plăcut și au început o relație fierbinte. În urmă cu un an s-au despărțit. Ea acuză că el a înșelat-o, el spune că tot ce spune ea făcut pentru o mare manipulare care îi aduce bani.

Pe 1 aprilie 2021, Rețete și Vedete publica în exclusivitate ce se petrecea între Sebastian Dobrincu (23 de ani), cel mai tânăr milionar din Silicon Valley și vloggerița Mimi. De ceva timp exista știrea că cei doi s-au despărțit, iar el se cuplase cu cântăreața Ioana Ignat. Presa a relatat că tânărul om de afaceri Dobrincu și Mimi s-ar fi despărțit în toamnă. Lucrurile nu stăteau chiar așa. Cea care a tranșat situația a fost chiar Mimi, care a povestit de ce relația ei cu Sebi s-a oprit, iar el este acum cuplat cu Ioana Ignat.

Iubirea cu Mimi a fost discretă, cu Ioana a fost la vedere

La începutul lunii februarie 2021, Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat au lansat împreună piesa „Inimă Naivă”, iar chimia dintre ei doi era evidentă. La scurt timp au început să-și afișeze dragostea pe rețelele sociale.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru Rețete și Vedete că Mimi și Sebastian au avut o relație timp de un an, până pe la începutul lui martie 2021, când s-au despărțit. Motivul a fost pasiunea subită a tânărului pentru cântăreața Ioana Ignat (foto).

Fosta iubită a dat explicații: „Eram înșelată”

Atunci, într-un video postat pe Instagram, Mimi a rupt tăcerea și a explicat exact de ce s-au despărțit și când. „Am văzut o grămadă de articole în presă în legătură cu mine și fostul iubit, care aparent se despărțise de mine în toamnă. Iar eu nu știam asta și ce să vedeți? Stăteam împreună și în aceeași casă.

Nu, nu ne-am despărțit în toamnă, ci după ce a lansat el clip (n.r. piesa cu Ioana Ignat), pentru că eu credeam că el mă înșală cu fata cu care este deja. Așa că nu mai credeți tot ce se spune în presă, nu s-a despărțit nimeni în toamnă. Ne-am despărțit pentru că eram înșelată, iar dacă vreți să preluați ceva puteți să preluați treaba asta pentru că asta e adevărul. Și hai să nu ne mai ascundem după un păhărel”, a dezvăluit vloggerița pe rețeaua socială.

Mimi le dorește fericire. Sebastian dă replica 

În același timp, Mimi, pe numele său real Mihaela Pantea, le-a transmis fericire celor doi și tot binele din lume.

„Trecusem peste subiect și vă zic din tot sufletul că nu mai aveam nici cea mai mică intenție să deschid subiectul vreodată. Dar în momentul în care îmi scriu oameni și primesc articole cu minciuni despre mine, evident că mă simt obligată să răspund. Nu le doresc răul, în niciun caz, le doresc tot binele din lume. Mă bucur din suflet că poate să fie fericit cu cineva. Dacă eu nu l-am făcut fericit sper din tot sufletul să-l facă ea”, a încheiat tânăra.

Prima reacție a milionarului

La două ore distanță de postarea lui Mimi, mesajul se pare că a ajuns la Sebastian Dobrincu, care s-a cam enervat pentru acuzațiile că a înșelat-o pe fosta iubită.

„Nu vă încredeți în iluziile și răutățile nejustificate ale unora. Txs. Love all (n.r. mulțumesc, vă iubesc pe toți), a transmis Dobrincu, împreună cu o poză cu el și Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu are o altă versiune a poveștii și își acuză fosta parteneră

Astăzi, milionarul Sebastian Dobrincu este jurat în emisiunea „Imperiul Leilor” de la ProTv și se iubește tot cu artista Ioana Ignat. Pentru că tot s-a continuat să se vorbească și să se scrie de fosta lui relație, a decis să răspundă mai amplu la acuzații.

Pe Instagram a postat și versiunea lui, arătând că Mimi și echipa ei de la vlog câștigă bani din aceste povești care emoționează și manipulează publicul.

„Mimi este de profesie creator de conținut. Drama și controversa sunt canale prin care ea și echipa ei generează beneficii financiare. I-am certat și ignorat alte atacuri nefondate, atât în privat, cât și în public. Ultimul episod, însă, a pus capac și simt nevoia să vă spun cine este Mimi cu adevărat.

A mințit că a fost înșelată. Deși mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacția impulsivă și eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să își recunoască niciodată public greșeala. Aici aveți o parte din mesajul pe care Mimi urma să-l publice pentru a-și cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat”.

Altercația de care a vorbit Mimi e o minciună

„Mimi a mințit că între noi ar fi existat o altercație. În podcastul lui Măruță a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit.

Definiția ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce și tu faci. Repetă în presă că ar fi fost părăsită. Ne-am despărțit de comun acord, în urma unei discuții civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menționat niciodată. Nicio despărțire nu este ușoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însușindu-și rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat.

Eu și Mimi ne-am îndrăgostit la scurt timp după ce ea se despărțise de fostul ei iubit. Astăzi, ea reproșează că am părăsit-o pentru că am trecut peste despărțire primul. Așa cum ea făcuse cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să stârnească milă, asemeni ideii cum că aproape a sărit de la balcon. Sau că aproape a intrat pe anti-depresive din cauza acestui episod. Sunt artificii emoționale pe baza unor subiecte prea serioase pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a stârni empatia publicului”, a explicat artistul.

Sebastian Dobrincu a povestit cum s-au cunoscut și de ce nu s-au afișat niciodată în public în timpul relației lor.

De ce Sebastian nu se afișa public cu Mimi

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele. La scurt timp după ce ne-am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască. Ea și managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relație falsă între noi pentru a ne promova reciproc.

Foto: Ea este frumoasa vloggeriță Mimi

Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar în momentul acela am avut mari frici vizavi de dorința ei de a ne afișa public. La doar câteva zile după ce noi ne-am cunoscut, ea și managerul au venit cu propunerea de a face un pictorial despre relația noastră pentru coperta unei reviste. În contextul în care noi abia ne cunoscusem de câteva zile, propunerea era total deplasată și m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Mi-a lăsat multe semne de întrebare. Deși am stabilit împreună că ne dorim o relația sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi reproșează propria ei decizie.

Lumea empatizează cu povestea unei fete rănite în dragoste, fără să pună la îndoială legitimitatea poveștii. Orice poveste are două perspective. Astăzi o aflați pe cealaltă”.

„Mimi vrea să profite profesional pe baza relației noastre sincere de iubire”

Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depășească momentul”. Dar ce îi înveți prin propriul exemplu? Cum să mintă și să își agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Să nu își asume vina?

Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relației noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptam să rezolvăm împreună orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros și tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei și al echipei ei. Este un business pentru ea, înțeleg perfect, dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana cu care te-ai iubit”.

Lui Dobrincu îi este rușine pentru „astfel de mizerii”

„Îmi este rușine că am ajuns să adresez răspunsuri la astfel de mizerii. Deși apropiații noștri știu adevărul, presa a amplificat minciuna atât de puternic încât simt nevoia să clarific și publicul larg. Scopul meu nu e să îi întorc răutatea. Nu vreau să o denigrez, nici să merg să mă victimizez în podcasturi. Vreau doar să subliniez cât de ușor poate fi manipulată opinia publică și cum oameni precum Mimi și echipa ei exploatează asta în cel mai pervers mod”, a scris Sebastian Dobrincu, încercând să pună stop scandalului. Probabil că Mimi va reveni și ea cu alte explicații.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre