Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul momentului între junii maneliști. Și-au pus poalele-n cap

Scandalul momentului între junii maneliști. Și-au pus poalele-n cap
Se pare că îi apuca o dată pe an. Acum un an era circul cât casa între Alex Velea și Lino Golden și Alex Velea, în ecuație intrând și Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca. Între timp, s-au mai certat care cu care au apucat, dar acum a izbucnit un adevărat tsunami.

Scandalul momentului între junii maneliști îi are ca protagoniști pe Jador și pe Lino Golden. După ce s-a apucat să tragă la sală, plin de mușchi, Lino Golden vrea musai să îi arate în public. Prin urmare s-a certat cu tovarășul lui, Jador.

Jador și Lino Golden vor să se scoată

Când toată lumea aștepta ca aceștia să lanseze a treia piesă împreună, care se anunța un hit, cei doi au decis să își retragă ambasadele. Ba au avut inițiativa de a da jos de pe internet și alte colaborări. Nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele sociale. că și-au dat „unfollow”, vedem cu toții. Nu știm încă dacă și-au dat și „block”. Căci, se spune, orice despărțire neurmată de „block”, nu e.

Scandalul momentului între junii maneliști

Un lucru este cert: cei doi nu mai lansează piesa pe care o aveau pregătită de ceva timp. În ultima vreme, Lino Golden s-a certat cu mai multe nume grele din showbiz-ul românesc. După schimburile de replici dure cu Alex Velea îl are în vizor pe Jador.

Jador și Lino Golden sunt extrem de cunoscuți și de iubiți, însă se pare că fix această faimă incontrolabilă a dus la separarea lor. Internauții nu s-au mai putut abține și i-au asaltat cu mesaje în privat pe cei doi artiști, întrebându-i ce se întâmplă cu piesa pe care le-au promis-o și dacă mai apare sau nu pe Youtube.

Primul care a răspuns în acest sens a fost Jador. El le-a mărturisit fanilor că piesa lui cu Lino Golden s-a anulat. „Nu o să o mai scoatem pentru că au apărut niște probleme. Piesa cu Lino nu o să mai iasă, așa cum am anunțat, așa că vreau să vă pun măcar refrenul, să îl ascultați, să vedeți cum sună. A rupt, nu?”, a spus Jador pe rețelele de socializare.

@jadorCam așa ar fi sunat cu mine 😃♬ sunet original – Jador

Ulterior, Jador a revenit și a spus că el va face tot posibilul ca să se rezolve problemele. „Concentreaz-te doar pe tine; oamenii vin și pleacă. oamenii sunt de moment”, a concluzionat și Lino Golden într-o postare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre