Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare radicală în familia Danielei Crudu. Vestea a fost dată de tatăl vedetei

Schimbare radicală în familia Danielei Crudu. Vestea a fost dată de tatăl vedetei
2023 este un an extraordinar pentru Daniela Crudu și familia ei. După ce bruneta a adus pe lume o superbă fetiță, tatăl Cruduței a mai dat o veste extraordinară.

Ana, sora Danielei Crudu este însărcinată. Tatăl fetelor a dat vestea cea mare, iar fanii au fost extrem de bucuroși.

Se pare că micuțul care va veni pe lume va fi băiețel, iar bunicul a fost extrem de fericit să-l vadă… la aparate. „Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum.

Trebuie să nască în septembrie. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poarta nouă.”, a declarat tatăl Danielei Crudu, pentru Antena Stars. Și mama fostei asistente TV a confirmat sarcina Anei, extrem de fericită: „Da, așteptăm cu bucurie și din partea ei, să fie sănătoasă și ea.”.

Daniela a născut mai devreme

După ce a venit pe lume micuța prințesă, Daniela Crudu le-a explicat fanilor săi momentele grele prin care a trecut, mai ales că micuța a ales să vină pe lume mai devreme.

Bucurie imensă în familia Danielei Crudu. Și sora ei, Ana, e însărcinată!

Medicul ar fi observat că bebe nu se mai mișcă în burtica mamei și a luat măsuri rapide. „Un pic mai devreme, că am născut la 36 de săptămâni și 5 zile, aproape 8 luni. Am avut noroc cu doamna doctor. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița.

„Aveam probleme pentru că sarcina era joasă”

A avut o presimțire și mi-a zis că mă pune direct pe masa de operații. Aveam probleme pentru că sarcina era joasă și din motivul ăsta. A simțit că e momentul. (…) Nu a stat la incubator, eram disperată, nu eram ok. Sufletul meu era varză. Îmi era greu când am aflat că trebuie să mai stau în spital”, a povestit Daniela Crudu la Antena Stars.

Dar totul e bine când se termină cu bine, iar cu puțin timp în urmă, Cruduța a avut parte și de un alt moment extraordinar, atunci când fetița ei a intrat în rândul creștinilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre