Secretul Andreei Berecleanu. Fiica ei e de o frumusețe rară. Unde o „ascunde” mama

Secretul Andreei Berecleanu. Fiica ei e de o frumusețe rară. Unde o „ascunde” mama
Dacă ați crezut că Andreea Berecleanu e frumoasă, stați să o vedeți pe fiica ei, Eva. Născută din căsnicia cu Andrei Zaharescu, care la rândul său a frânt multe inimi în tinerețe, Eva n-ar avea egal în lumea showbizului.

Chiar dacă Eva a încercat să se ascundă de ochiul public, celebritatea mamei și a tatălui, cât și a actualului soț al Andreei Berecleanu, medicul estetician Constantin Stan, au adus-o mereu în lumina reflectoarelor.
Eva Zaharescu Berecleanu este în prezent la Londra, unde s-a dus să studieze la o prestigioasă facultate.


La cei 22 de ani ai săi, Eva are peste 1,80 m înălțime, picioare lungi care par interminabile, talie de viespe și buze pline. În plus, îi place să pozeze.

Tânăra întruchipează femeia ideală pentru mulți, iar acesta este motivul pentru care Andreea s-a temut de faptul că fiica ei, prin frumusețea sa, va atrage oameni nepotriviți, spun foști colegi ai prezentatoarei tv. Și nu se simte mai bine acum, că fiica ei e la Londra, unde chiar dacă nu e un nume cunoscut, e la fel de atrăgătoare.

Pe contul ei de Instagram, Eva postează periodic fotografii, în special în costum de baie și nu pare să fie foarte timidă în a-și arăta corpul. Din imagini reiese și că îi plac accesoriile scumpe, având mai mereu câte un obiect marcat cu un brand cunoscut.

E clar că eforturile părinților săi, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu – acesta fiind până de curând consulul României în Africa de Sud, sunt mari, pentru a oferi Evei, cât și fratelui ei, tot necesarul.
Andreea Berecleanu se întoarce în TV!
Ultimul zvon pe piața media este reîntoarcerea Andreei Berecleanu la pupitrul știrilor. Se pare că frumoasa care a prezentat Observatorul mai bine de un deceniu se va așeza la pupitrul de la Prima TV, prezentând jurnalul Focus în zilele când titulara, Roxana Hulpe (fostă Pro Tv) va fi liberă.


Acest jurnal era prezentat, în urmă cu mulți ani, de Cristina Țopescu, care a decedat în luna decembrie a anului trecut.
Momentan, Andreea Berecleanu nu a infirmat sau confirmat zvonul. Totodată, ea are deja un job, ocupându-se de departamentul de imagine al clinicii conduse și patronate de soțul ei, medicul Constantin Stan.

Bolnavii de cancer se roagă în aceste zile la Mânăstirea Radu Vodă

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre