Simona Ionescu / Redactor Șef

Ședință foto la piscină: Demi Moore, în toată splendoarea. Arată mai bine ca-n tinerețe

Ședință foto la piscină: Demi Moore, în toată splendoarea. Arată mai bine ca-n tinerețe
Pe Demi Moore o doare la bască de gura lumii. La 60 de ani are niște idei care i-ar enerva pe câțiva „buhnici”

Celebra actriță din filmul Striptease nu are complexe și vrea să trăiască după tiparele ei. „Vreau să mă simt sexy”, spune Demi Moore, la 60 de ani.

Fosta soție a lui Bruce Willis și mama celor trei fete ale lui împlinește 60 de ani în noiembrie. Nici nu se gândește să se retragă din viața publică și să se apuce serios de scris sau de croșetat, ca bunicuțele. Spune răspicat că vrea ca femeile să se simtă bine cu sine pe măsură ce îmbătrânesc, căci asta face și ea.

Chiar dacă e slabă, cu o siluetă tonifiată, și trupul ei poartă urmele anilor

Dar nu i-ar păsa de vreo opinie ca a „buhnicilor mioritici” după cum reiese din declarațiile date presei de limbă engleză.


Când, de curând, a început un proiect în colaborare pentru o colecție pentru brandul de costume de baie Andie, ea a făcut eforturi ca modelele să arate măgulitoare în primul rând pentru femeile de orice vârstă. A spus răspicat că vrea ca femeile să se simtă bine cu ele însele pe măsură ce îmbătrânesc.

„Se schimbă ideea că femeile devin mai puțin dorite pe măsură ce îmbătrânim”, a spus starul filmului, pentru People . „Nu vrem să arătăm ca o matroană sau să nu ne simțim sexy”.

Tulburările de alimentație le-a simțit din plin

Actrița din memorabilul film „Ghost” este mândră de vârsta ei și își dorește să fie și alte femei la fel. Spune că și când va împlini 60 de ani, peste câteva luni, nu vrea să fie „definită de un număr”. Vrea să fie definită de experiența ei, de actriță, scriitoare și mamă a trei fete.


„Ai ajuns la 59 de ani și deja te gândești: „Ei bine, voi împlini 60”, a explicat Demi Moore, care a fost căsătorită cu actorul Ashton Kutcher, mult mai tânăr decât ea. Ei bine, nici că-i pasă și o arată clar în ședința foto pe care a realizat-o pentru proiectul colecției de costume de baie Andie Swim.

Demi Moore recunoaște că s-a și chinuit ca să își păstreze o anume siluetă, mai ales atunci când vreun rol îi solicita asta. Și e conștientă că a făcut „o nebunie”.

„Când filmam Striptease, la micul dejun măsuram o jumătate de cană de fulgi de ovăz și o pregăteam cu apă, apoi pentru restul zilei aveam doar proteine și câteva legume – și asta a fost tot”, a spus ea.
„Dacă toată această obsedare despre corpul meu îți sună nebunesc, nu te înșeli: tulburările de alimentație sunt o nebunie, sunt o boală. Și asta nu le face mai puțin reale”.

Foto: Facebook Demi Moore și Andie Swim

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre