Patrick Swayze, poveste de dragoste mai tare ca la Hollywood. Când a murit avea 47 kg

Patrick Swayze, poveste de dragoste mai tare ca la Hollywood. Când a murit avea 47 kg
Actorul american Patrick Swayze a fost adorat de femei. Frumos, atletic, talentat. Plus, că mai și dansa și compunea. Însă, pentru el a existat o singură femeie, iubita lui din liceu. Doar moartea i-a despărțit. Actorul ajunsese o umbră, avea 47 de kilograme când a murit.

De câte ori ați revăzut filmul ”Fantoma” (Ghost) cu Demi Moore, Patrick Swayze și Woopi Goldberg? Patrick Swayze era în formă maximă, iar Demi Moore a jucat impecabil. Actorul era adorat de femei din toată lumea care oftau când îl vedeau. Mai ales că avea un trup atletic, un chip frumos și mai și dansa superb. Viața a fost crudă cu el.

Patrick Swayze, bărbatul unei singure femei

Patrick Swayze a fost talentat de mic. O moștenea pe mama lui, coregrafă, deținătoarea unei școli de dans. Un adolescent în colanți. Începe să ia lecții de dans clasic. În ciuda glumelor pe care colegii de școală le făceau pe seama lui, continuă să danseze, demonstrând că este un dansator de valoare. Practică patinaj artistic și fotbal american. Dacă băieții râdeau, fetele erau topite.

Însă, Patrick Swayze nu a avut ochi decât pentru Lisa Niemi, colega lui de liceu. A fost singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat și căreia i-a rămas fidel până când moartea, într-un final, i-a despărțit.

Povestea de dragoste dintre tânărul de 19 ani și Lisa, adolescenta de 14 ani, pare una greu de crezut. Mai ales la Hollywood. Swayze și Niemi au reușit să împlinească 39 de ani de căsătorie. Cei doi s-au cunoscut în 1972. Lisa urma pe atunci cursurile de dans ale mamei lui Swayze, coregrafă Patsy Swayze, de la care Patrick a moștenit pasiunea pentru dans.

Patrick nu a stârnit niciodată interesul presei de scandal cu vreo ceartă ori tentativă de divorț. Nu a fost protagonistul unor înregistrări video compromițătoare. Și-a jucat admirabil rolurile în care trebuia să fie seducător ori un iubit, dar atât.

Swayze și Niemi au reușit să împlinească 39 de ani de căsătorie
Patrick Swayze a ajuns să cântărească doar 47,63 kg.

Când a murit avea 47 kg

Nu a corespuns standardelor hollywoodiene din nici un punct de vedere. Odată căsătorit cu Lisa, a preferat să-și poarte viață departe de lumina reflectoarelor.

La sfârșitul lui ianuarie 2008, actorul descoperă că are un cancer la pancreas care l-a obligat să se supună imediat tratamentului de chimioterapie. După un an, în 6 ianuarie 2009 este internat în spital pentru o aprindere de plămâni.

În aprilie 2009, doctorii descoperă că tumoarea a atacat și ficatul, iar actorul decide să se supună unor cure experimentale pentru a încerca să învingă boala. A ajuns să cântărească doar 47,63 kg.

Patrick Swayze moare înconjurat de familia sa în 14 septembrie 2009, la vârsta de 57 de ani. Aceeași vârstă la care a murit și tatăl său.