Simona Ionescu / Redactor Șef

Selfie-ul momentului. Oprah, Kim Kardashian și Jennifer Lopez reunite de prietena lor cea mai bună: o româncă – Exclusiv

Selfie-ul momentului. Oprah, Kim Kardashian și Jennifer Lopez reunite de prietena lor cea mai bună: o româncă – Exclusiv
Seara trecută, celebra Anastasia Soare  le-a dat adunarea tuturor vedelor de la Hollywood, într-o locație selectă din Beverly Hills, unde a dat o petrecere cu o ocazie specială.

Anastasia Soare și-a răsfățat oaspeții cu trufe, cocktailuri speciale și caviar. Dar și ea a fost răsfățată cu cadouri și  valuri de flori. Printre cadouri, o poșetă Chanel din ultima colecție.  Cele mai mari  vedete multi milionare sau miliardare ale momentului i-au stat alături, au felicitat-o și îmbrățișat-o. Kim Kardashian, Oprah și Jennifer Lopez nu au rezistat tentației și au realizat un carusel de selfie-uri împreună. Pe care cea din urmă l-a distribuit cu generozitate, pe Instagram.

Anastasia Soare a celebrat duminică seară 25 de ani de la construirea celui mai mare imperiu al sprâncenelor din domeniul frumuseții – Anastasia Beverly Hills. Românca plecată din Constanța pentru a trăi „visul american” a schimbat modul în care lumea vede sprâncenele.

Anastasia Soare a aplicat matematica pentru sprâncene perfecte

Obsesia frumuseții pentru sprâncenele perfecte poate fi urmărită până la Anastasia Soare. Esteticianul plecat din România, arhitect la bază, a devenit peste Ocean artist al sprâncenelor și folosește o ecuație de modelare a sprâncenelor bazată pe „secțiunea de aur” (n.r. – Golden Ratio), pe care a învățat-o în școală. Folosind formula, a schimbat la propriu structura facială a vedetelor și a milioane de oameni. Pentru care vedetele beneficiare sunt mai mult decât recunoscătoare.

Tehnica ei abilă și abordarea revoluționară au fost transpuse în Anastasia Beverly Hills, un brand de frumusețe care a început cu sprâncenele, dar a ajuns să domine fiecare categorie de machiaj. Aflat în al 25-lea an de existență, acesta a lansat produse iconice precum Dip Brow, Brow Wiz și Brow Freeze, menite femeilor care doreau să își retușeze sprâncenele acasă.

„American dream” la 32 de ani

Conform celui mai recent top Forbes, Anastasia Soare este cea mai bogată româncă. Trăiește în America, e prietenă cu Oprah, Sharon Stone și cu toate femeile din clanul Kardashian – Jenner și a făcut avere din pensetă, folosind matematica. Anastasia Soare se regăsește în topul  celor mai bogați români, fiind prima dintre femeile miliardară.

Născută la Constanța, Anastasia Balamaci și-a început „ucenicia” în atelierul părinților. Aici a luat primul contact cu stilul, și a înțeles primele noțiuni despre proporții. Apoi a studiat  arhitectura, ingineria, desenul și matematică, a învățat despre șirul lui Fibonacci și despre secțiunea de aur, așa cum le găsim aplicate în natură, dar și în corpul uman. Îmbinând talentul artistic și cunoștințele tehnice, Anastasia s-a pregătit ca estetician în România, înainte de a pleca în California.

Anastasia Soare și-a construit imperiul de la zero. Avea 32 de ani când a ajuns în SUA și a reușit să se angajeze într-un salon de înfrumusețare din Beverly Hills, cu toate că nu vorbea limba engleză. Timp de doi ani, bonus la serviciile  pentru care era angajată, le pensa gratuit pe cliente.

Foarte rapid tânăra româncă a ajuns să fie căutată pentru că avea propria tehnica de aranjare a zonei sprâncenelor. Cu ajutorul clienților fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul ei salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills. Acesta a fost numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, în 2010.

„Frumusețea este despre echilibru și proporții – nu despre perfecțiune”

„Ethosul nostru este că frumusețea este despre echilibru și proporții – nu despre perfecțiune. Acest lucru a început cu dezvoltarea Tehnicii Golden Ratio: trei pași care adaptează sprâncenele la fața și structura osoasă unice. Sprâncenele personalizate sunt instantaneu mai măgulitoare, dar într-un mod în care nimeni nu poate identifica exact ceea ce este diferit. Arcurile bine conturate și umplute vă fac să păreți alertă, odihnită și chiar să luați ani de pe față.

Chiar și acum, fiecare produs pe care îl lansăm este inspirat de capacitatea unică a machiajului de a crea iluzia echilibrului facial, a simetriei și a proporțiilor. În cele din urmă, frumusețea înseamnă doar să găsești ceea ce funcționează pentru tine, nu să te conformezi unui ideal omogenizat”, a declarat Anastasia Soare pentru revista Grazia. În aceeași publicație a dezvăluit secretul afacerii sale  de maxim succes: „Rămâi dedicat calității și nu lansa niciodată ceva de care nu ești îndrăgostit de tine însuți.

Oamenii își amintesc cum îi tratezi, de calitatea a ceea ce le-ai recomandat și ai creat. Puneți consumatorul pe primul loc și asigurați-vă că știe că aveți în vedere cele mai bune interese ale sale. Oferiți-le ceva de care au nevoie și pe care îl iubesc încă de la început, pentru că nu veți avea niciodată ocazia unei a doua prime impresii. Încă testez personal fiecare lot nou de produse pentru sprâncene pentru a mă asigura că formula rămâne în concordanță cu ceea ce comunitatea noastră așteaptă”.

Listă lungă de vedete – prietene în clientelă

De-a lungul anilor a obținut statutul de simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor.

Saloanele Anastasia Beverly Hills și Brentwood California se bucură de cliente celebre precum: Kris Jenner, Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alte vedete. Anastasia a apărut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.

Viața Anastasiei Soare are și puncte întunecate

În 2012, bărbatul cu care a fost căsătorită 20 de ani, Victor Soare, s-a sinucis, la Constanța, cu o supradoză de medicamente. Fost comandant de navă, bărbatul renunțase în tinerețe la cariera sa pentru a pleca cu soția sa în SUA, unde tânăra cosmeticiană miza că va trăi „visul american”. Cei doi au o fiică, Claudia. Au divorțat în 1994 și nu au mai ținut legătura. Anastasia a decis să-i păstreze numele și după separare.

Anastasia Soare are un singur copil și și-a propus să facă din fata ei o femeie puternică. I-a oferit primul job dar și prima experiență de viața de adult adevărată: a dat-o afară, pentru că întârzia după ce își pierdea nopțile cu prietenele. După un timp, în care Claudia și-a căutat alt job dar nu s-a descurcat prea bine, a fost reangajată de mama ei.

„I-am zis: În momentul în care intri pe ușa din față, eu nu mai sunt mama ta, sunt șeful tău și o să fie greu pentru că ești un exemplu pentru restul lumii. Ea a fost de acord și de atunci nu am mai avut probleme. De-a lungul anilor, ea a învățat fiecare etapă a afacerii. Am fost foarte dură, dar cred că a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru ea. A învățat totul și sunt atât de mândră de persoana care este astăzi”, a mai povestit Anastasia Soare pentru sursa citată.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre