Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Huidu și-a băgat coada în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. Realizatorul Cronicii cârcotașilor a dat explicații

Șerban Huidu și-a băgat coada în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. Realizatorul Cronicii cârcotașilor a dat explicații
Sunt 17 ani de când cântăreața Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au existat zvonuri că Șerban Huidu n-a privit-o pe cântăreață multă vreme cu ochi buni. Acum există o explicație.

Vlad Huidu, fratele mai mic al lui Șerban, și Giulia au trecut împreună și prin bune, și prin rele, dar au rămas împreună, demonstrând că formează unul dintre cele mai sudate cupluri.

Iar din iubirea lor au venit pe lume două flori, o fetiță pe nume Sabina Antonia și un băiețel, Eduard Mikael. La începutul relației însă, Șerban Huidu și-ar fi dorit ca Giulia Anghelescu să plece din viața fratelui său, s-a scris în presa mondenă la începutul anilor 2000. Este așa sau nu?

Giulia a explicat recent, într-un interviu, cum a fost primită în familia fostului om de televiziune. Cântăreața a mărturisit că femeia pe care o regretă cel mai mult este fosta soacră, plecată în altă lume la doar 59 de ani, care i-a fost mereu alături. Cu eleganță, Giulia a atins și relația dintre ea și Șerban Huidu, explicând că acesta n-a făcut altceva decât să aibă multă grijă de fratele său, Vlad.

„N-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor”

„ Am o relație tare frumoasă cu socrul meu și mă bucur că încă de la început am găsit sprijin la el ori de câte ori am avut nevoie. Cu siguranță lucrurile ar fi stat la fel și cu mama lui Vlad dacă ar mai fi fost printre noi.

A fost o femeie extraordinară de la care am învățat enorm de multe lucruri, deși viața nu ne-a dat prea mult timp împreună. Nu cred că și-au dorit niciodată mai mult decât ca băiatul lor să fie fericit și n-a fost niciun moment în care să mă facă să cred că n-aș putea fi eu femeia de la brațul fiului lor.

„Am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare”

„Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare.

Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a spus Giulia.

Mărturisirea lui Șerban, făcută aseară lui Denise Rifai, despre opoziția lui

După aproape 20 de ani, iată că a aflat și presa care este relația dintre Șerban Huidu și cumnata sa Giulia Anghelescu. Ambii au aceeași versiune, dar în emisiunea lui Denis Rifai de duminică seara, Șerban a dezvoltat subiectul și a venit cu o explicație amplă.

El a vorbit despre divorțul părinților săi care s-a petrecut când el avea aproape 16 ani, iar Vlad, aproape 11 ani. Atunci s-a petrecut o secvență care l-a marcat și pe care n-a putut-o uita vreodată. Tatăl lor plecase de acasă. Iar Vlad stătea în fotoliu și plângea, spunând „Nu mai vine, nu mai vine…”. Iar atunci când a fost vorba ca Vlad să se căsătorească, amintirea aceasta i-a revenit mereu. Era îngrijorat, așa cum a spus și Giulia, ca Vlad să nu dea greș și să sufere. Șerban a spus că au avut o discuție serioasă în care el i-a spus „Frate, e o problemă serioasă și știm că e serioasă. Iar dacă e serioasă, fă-o!”, a mărturisit Huidu de ce a existat o discuție când Vlad a vrut să se însoare. Și-au explicat totul atunci, iar relația dintre ei e frumoasă și azi, sunt o familie unită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre