Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil, despre casa cu piscină în sufragerie și puiul de urs crescut în grădină

Serghei Mizil, despre casa cu piscină în sufragerie și puiul de urs crescut în grădină
 „Beizadeaua comunistă” Serghei Mizil a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D. Vedeta a vorbit despre perioada în care a dormit într-o cabană din curtea casei și a crescut un pui de urs și un cerb.

Pictor talentat, Serghei a cochetat cu actoria și are afaceri în zona imobiliară. E un invitat prețios pentru televiziuni fiindcă are umor, e tranșant în opinii și face audiență emisiunilor. Serghei Mizil i-a povestit lui Denise Rifai despre puiul de urs și cerbul crescut în casa de pe Kiseleff.

Serghei Mizil: „Orice belea am avut, am dat-o în glumă. Asta a fost firea mea”

„În viața mea am avut noroc să le fac pe toate. Și asta destul de bine. Am și pictat bine, am și băut bine. Cel mai mare neadevăr este faptul că am fost comunist. N-am făcut parte din nici un partid și nici nu voi face parte. Am cochetat puțin cu pionierii, dar am fost bătrân și m-au dat afară. (…) Sunt un om căruia i-a plăcut să trăiască viața, nu mint și nu mă stresează nimic. Orice belea am avut, am dat-o în glumă. Asta a fost firea mea”, a mărturisit Mizil.

După cum se știe, Serghei Mizil a fost fiul liderului comunist Paul Niculescu-Mizil, dar nu a făcut politica tatălui, ba din contră, i-a adus nenumărate probleme din cauza felului lui libertin.

Ce s-a întâmplat cu puiul de urs pe care l-a crescut în zona de lux al Capitalei

Serghei Mizil a fost poreclit Țiganul de către prieteni, iar în curtea mare de la Kiseleff, când era copil, avea un pui de urs și un cerb. Avea și o cabană în care dormea după ce se juca cu cele două animale.

„Lumea era  șocată. Era o casă care ulterior a fost reședința ambasadorului Americii, avea piscină în sufragerie, cinematograf, jacuzzi și o curte imensă. Eu stăteam într-o căsuță mică și aveam un urs și un cerb.

Cerbul și ursul au început să atace și au fost dați la grădina zoologică și am rămas fără ei. Doar cu cabana și cu sticla”, a mărturisit Serghei zâmbind.

În clasa I a sărit pe geam

Serghei Mizil și-a spus povestea vieții la Denise Rifai

A făcut multe nebunii de-a lungul timpului, dar directorul nu avea curajul să le spună ceva părinților, ținând cont de statutul pe care l-a avut. Din când în când, mai bătea pe la ușile palatului în care locuia, însă era alungat de paznici. În clasa I a sărit pe geam, iar la bacalaureat i-a amenințat pe profesori că se aruncă pe geam și așa a primit nota zece.

„În clasă erau tablouri cu tata”

„Tata era al doilea după Ceaușescu și erau tablourile în clasă cu el. Eram mai mulți obosiți la creier, nu doar eu, așa că ne-au mutat pe la multe școli. Apoi au făcut o clasă specială pentru noi și veneam când vroiam, plecam când vroiam. (…)  Când s-a schimbat asta cu monedele, mă încurc rău… așa de bine am învățat.

Eu rețin mai mult dacă văd și aud, nu dacă citesc, pentru că nu am exercițiu. Îmi pare rău că nu am învățat limbi străine de mic. Eu vorbeam franceză, cine mai vorbea? Mama, care a murit”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre