Simona Ionescu / Redactor Șef

Sfârșitul speculațiilor, e oficial! Prințul Harry a părăsit-o pe Meghan Markle?

Sfârșitul speculațiilor, e oficial! Prințul Harry a părăsit-o pe Meghan Markle?
Meghan Markle și prințul Harry au plecat într-o vacanță romantică pe frumoasa insulă Canouan din Grenadine după o săptămână petrecută la promovarea proiectelor de sănătate mintală în New York.

Potrivit informațiilor oferite de DailyMail., un trecător i-a fotografiat pe Meghan Markle și prințul Harry părăsind un magazin de produse alimentare gourmet în interiorul Sandy Lane Yacht Club.

Ce ținute au ales ducii de Sussex pentru vacanța din Caraibe

Micuța insulă din Caraibe unde Meghan și Harry au ales să se relaxeze are o lățime de doar cinci kilometri, dar are reputația de a fi locul unde „miliardarii merg să scape de milionari”, datorită plajelor sale superbe de nisip și a câtorva stațiuni de lux. Meghan a optat pentru o maxi-rochie simplă de culoarea fildeșului și o pălărie Panama cu panglici, în timp ce soțul său, Harry, a arătat foarte bine în pantaloni scurți bleumarin, un tricou alb și șlapi.

Cei doi erau afectuoși unul cu celălalt

Soții erau fără copii și, potrivit trecătorului, foarte „afectuoși” unul cu celălalt. „Păreau fericiți. Când Harry a ieșit din magazin, s-a lovit ușor de unul dintre butoaiele de afară și amândoi au chicotit, iar Meghan i-a întins mâna. Păreau doar foarte fericiți că au o vacanță împreună”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

Harry și Meghan, vacanță romantică în Caraibe. Sursă foto: Daily mail

Meghan și Harry au fost la cumpărături la Faye,, un magazin alimentar de lux care se prezintă ca oferind o „selecție exclusivă de produse organice proaspete de sezon, de la legume la brânzeturi, dulciuri, fructe de mare și bucăți de carne exclusiviste” importate din Franța.

S-au îmbarcat pe un vas de lux

După ce au răsfoit rafturile, cuplul s-a bucurat de o plimbare puțin înainte de a se îmbarca pe un vas de lux care i-a dus spre țărmul nordic al Canouanului. La fel ca Oxfordshire, Canouan este populară pentru mulți dintre prietenii și cunoscuții cuplului, George Clooney și soția sa Amal numărându-se printre numele celebre care s-au îndrăgostit de farmecul acesteia.

Printre alți fani ai Canouan se numără Robert Downey Jr. și Leonardo DiCaprio. Insula, al cărei nume înseamnă „insula broaștelor țestoase”, se află la 45 de minute de Barbados sau la 15 minute de St Vincent și la doar o aruncătură de băț de o altă preferată a familiei regale, insula Mustique, care face parte tot din St. Vincent și Grenadine.

În ultimii ani, Mustique a devenit una dintre preferatele prințului și prințesei de Wales, care își petrec adesea vacanța acolo împreună cu cei trei copii ai lor și cu părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton. Mustique este și preferata altor vedete, Mick Jagger, Bryan Adams și Tommy Hilfiger, deținând case în acel loc superb.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre