Simona Ionescu / Redactor Șef

Și-a ieșit din mână. Prințul Harry a căzut de pe cal

Și-a ieșit din mână. Prințul Harry a căzut de pe cal
Prințul Harry a avut parte de o căzătură de pomină la meciul de polo din weekend. Ducele și-a ieșit serios din mână după mutarea în America.

Ducii de Sussex s-au întors în California după ce Harry și Meghan au petrecut „15 minute” într-o întâlnire oficială cu regina, la Jubileu. Ieri, prințul Harry a participat la un meci de polo. El a jucat ieri pentru echipa prietenului său Nacho Figueras, Los Padres, dar a pierdut meciul.

A fost prima dată când a fost văzut într-o ieșire publică de când s-a întors la Los Angeles de la Londra, pe 5 iunie. Harry a îmbrăcat un top verde, pantaloni albi și cizme negre. În vârstă de 37 de ani, a fost văzut purtând o cască neagră și ochelari de protecție în timp ce își ținea în mână ciocanul de lemn. Prințul Harry s-a întors din nou pe cal – dar a căzut repede, scrie Daily Mail.

Cine l-a înveselit pe prințul Harry după căzătura de toată rușinea

Nu este prima dată când prințul case de pe cal în timpul jocurilor. În noiembrie 2015, Printul Harry al Marii Britanii a căzut de două ori de pe calul său, în timpul unui meci de polo organizat în scopuri caritabile, în Africa de Sud. În 2010, a căzut din nou.

Acum, ducele de Sussex, în vârstă de 37 de ani, s-a ridicat nevătămat după incidentul de la Santa Barbara Polo and Racquet Club, la fel ca și calul său, dar a fost de rău augur pentru regal, a cărui echipă Los Padres a pierdut și ea meciul cu 12-11, ieri, în fața colegilor săi celebri din California. Harry nu a părut prea abătut de rezultat, pentru că a fost văzut petrecând cu prietenii de pe margine, inclusiv cu Katharine McPhee, 38 de ani, finalista la American Idol, și cu soțul ei, compozitorul David Foster, 72 de ani, și cu fiul lor mic, Rennie.

Foster, care este cu doar un an mai tânăr decât Prințul Charles, a fost descris de unii ca fiind o „figură paternă” pentru Harry. Se știe că prințul are o relație tensionată cu Prințul de Wales, și cu fratele său William, de când el și Meghan au renunțat la statutul de membri ai familiei regale și au emigrat în SUA.

Prințul Charles a căzut și el de pe cal

Charles a fost, de asemenea, cunoscut pentru că a căzut de pe cal la polo – rupându-și brațul. Apoi a avut și el o perioadă „sumbră” în Noua Zeelandă, unde a căzut de pe cal de trei ori în 6 săptămâni. În 2000, a fost dus la spitalul din Cirencester și a fost nevoit să rămână peste noapte după o căzătură în timpul unui meci de caritate în Cotswolds, când fiii săi, pe atunci în vârstă de 19 și 16 ani, făceau parte din echipa sa.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre