Simona Ionescu / Redactor Șef

Și-ar putea permite orice, dar David Popovici e lipsit de fițe. I-a uimit pe toți cu locul unde-și petrece vacanța

Și-ar putea permite orice, dar David Popovici e lipsit de fițe. I-a uimit pe toți cu locul unde-și petrece vacanța
După CM din Japonia, David Popovici a simțit nevoia să-și ia o vacanță. Toată lumea se așteaptă să aleagă vreun loc exotic, însă sportivul a optat pentru cu totul altceva.

După un an greu, cu BAC, admiterea la facultate, competiții sportive, dar și ceva dezamăgiri, David Popovici a plecat să se relaxeze.

N-a știut nimeni până acum unde a plecat sportivul, până când nu a fost „prins” de un fan. Bărbatul a făcut câteva fotografii cu campionul nostru pe care le-a postat pe contul de socializare. Așa s-a aflat că David Popovici își petrece vacanța la Băile Tradiționale Sărate din Telega, renumite pentru beneficiile curative. E posibil ca el să fi ales acest loc și pentru a se recupera, mai ales că se pregătește pentru o competiție importantă.

A acceptat să facă selfie-uri cu turistul

Fără nici un fel de fițe, David Popovici a acceptat să facă fotografii și selfie-uri cu turistul și astfel a apărut printre șezlonguri, plin de sare. Fanii au fost impresionați de cât de modest pentru să fie unul dintre cei mai iubiți sportivi ai României și au trimis tot felul de mesaje în care l-au lăudat.

„Stimă și respect pentru un așa om, care ne aduce mari bucurii”

„Respect!! Asta demonstreaza simplitatea si modestia lui!!!” / „Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face”,

Unde se distrează David Popovici

„Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici. #DavidPopovici”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

David s-a clasat pe locul 6 la Fukuoka

După ce s-a clasat pe locul șase în Finala 100 m liber la CM de la Fukuoka, Japonia, David a dat și o primă declarație. „Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

„Fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus David Popovici pentru eurosport.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre