Simona Ionescu / Redactor Șef

Silvia Ioniță, interviu exclusiv. Așa a reușit să slăbească într-un timp record, dar și alte secrete dezvăluite

Silvia Ioniță, interviu exclusiv. Așa a reușit să slăbească într-un timp record, dar și alte secrete dezvăluite
Îndrăgita prezentatoare a știrilor Kanal D, Silvia Ioniță, rupe tăcerea despre transformarea radicală prin care a trecut. A dat câteva kilograme jos, apoi totul s-a schimbat - de la aspect, la stil de viață. Iată cum a reușit!

Silvia Ioniță, frumoasa și îndrăgita prezentatoare a știrilor Kanal D, a acordat un interviu în exclusivitate pentru publicația Rețete și Vedete în care ridică bariera pusă în fața vieții ei private. Nu se cunosc multe amănunte despre ea, însă acum e ca o carte deschisă. Și vă garantăm că o veți îndrăgi și mai mult după ce o să participați la această discuție liberă și plină de profunzime.

retetesivedete.ro: – Ce te-a determinat să slăbești?

Silvia Ioniță: – Mi-am dorit acest lucru, pentru a ajunge din nou la formele pe care le gandeam eu despre mine si care nu mai coincideau cu realitatea din oglinda. Acesta a fost punctul de pornire si am apelat la un nutritionist care sa ma indrume si care mi-a facut un program specific nevoilor si gusturilor mele. V-as spune si ce am inteles eu: ca lucrurile nu se pot rezolva dupa ureche, cu universalele „retete minune”, recomandate din stanga si din dreapta sau luate de pe Internet.

– Ce dieta ai ținut sau cum ai ajuns la acest rezultat?

– Am urmat un program de nutritie facut de extraordinara Sonia Burtic, prietenos si nerestrictiv, personalizat pe nevoile mele si pe stilul meu de viata. Totul tine de cantitate, calitate si rigurozitate.

Silvia Ioniță a reușit să slăbească într-un timp record

– Ai anumite trucuri pentru sănătatea și elasticitatea pielii?

– Nu am „trucuri”. Folosesc vitamina E si apelez la anumite proceduri estetice noninvazive pentru elasticitatea pielii prin stimularea colagenului. Iar dupa duș, am grija sa folosesc anumite creme de corp pentru hidratarea pielii.

– Esti căsătorită? Spune-ne mai multe despre tine…

– Da, sunt casatorita si fericita mama a unei fiice in varsta de 10 ani.

Fiica Silviei Ioniță îi seamănă leit

– Cum ai ales televiziunea? Sau televiziunea te-a ales pe tine?

Nu mai stiu care pe care, se intampla prin anul 2000, atunci am intrat „live”! 🙂 Pentru ca am urmat cursurile unei facultati de Jurnalism, televiziunea a fost cumva un pas firesc in cariera mea. Al doilea! Primul pas insa a fost radio-ul, o extraordinara meserie si aceasta!

Doar ca nivelul de adrenalina din mediul televiziunii mi-a dat dependenta si am ales sa raman in acest domeniu, intai in spatele camerei de filmat, apoi la indrumarile celor care au simtit ca as putea, ca prezentator.

– Uneori spectatorii te vad cu ochii inlacrimati cand prezinti stiri mai greu de digerat. Se întâmplă să te urmarească munca și acasă? Te afectează emoțional ceea ce prezinți?

– Este un mit faptul ca poti scapa de starile grele pe care le simti intr-o emisie, ca te poti debarasa de ele cand se sting reflectoarele in studio. Desigur ca le iei cu tine. In timp am invatat sa le gestionez si sa nu imi manifest supararile pe oamenii din jurul meu care nu merita acest lucru, nu au nicio vina. Am invatat sa tac, daca ceea ce imi vine sa spun despre nedreptati nu este auzit de cei care le creeaza! Evident ca sunt multe stiri care te afecteaza emotional, oricat de stanca ti-ar placea sa crezi despre tine ca esti. Nu poti intr-o astfel de profesie sa nu empatizezi cu oamenii despre care vorbesti.

– Dacă informația înseamnă putere, poti da un exemplu personal in acest sens?

– Informatia este putere cata vreme o poti folosi in beneficiul celui caruia i te adresezi, pentru ca el ti-o dă, odata cu increderea ca o pastrezi silentioasa, dar eficace. Nu este menita pentru show, ci pentru lucruri serioase! Misiunea noastra, la Stirile Kanal D, este sa informam oamenii corect, obiectiv, sa deschidem subiecte care trebuie rezolvate pentru binele societatii in care traim. Prin urmare, informatia corecta este esentiala pentru noi si pentru asta muncim zi de zi, sa redam telespectatorilor puterea prin informatie.

– Cum vrei sa te perceapă publicul?

– Sunt un om absolut normal, onest, vesel, energic si fara prejudecati. Sunt fericita sa constat ca telespectatorii ma percep astfel si ma primesc in casele lor exact asa cum sunt.

– Cum e atmosfera din culisele stirilor Kanal D?

– Ca in toate redactiile de stiri; agitata, galagioasa, contra-cronometru, dar si cu mult entuziasm si motivanta, mai ales ca cei care practica aceasta profesie o fac cu multa pasiune si implicare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre