Simona Ionescu / Redactor Șef

Silviu Prigoană și-a aranjat bătrânețea. Trăiește dintr-o pensie imensă. Iată cum arată vila de lux din București

Silviu Prigoană și-a aranjat bătrânețea. Trăiește dintr-o pensie imensă. Iată cum arată vila de lux din București
A fost „deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu” și și-a asigurat bătrânețea. Are o pensie mare și nu s-a ferit să o facă publică. Silviu Prigoană trăiește în lux, într-o casă care se învârte după soare după cum se vede în imagini.

Silviu Prigoană, alături de noua soție și copii nu duc lipsa zilei de mâine. Au o casă de vis, iar afaceristul și-a asigurat bătrânețea și are o pensie colosală.

„Nu mai am vreo afacere, gata!”

Silviu Prigoană trăiește doar din banii din pensie. Afaceristul a mărturisit în podcast-ul lui Viorel Grigoriu că încasează pe lună o sumă foarte mare și nu mai are nici o afacere. „Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!”, a mărturisit afaceristul.

silviu prigoana pensie
Casa de lux a lui Silviu Prigoană

Ce casă are Prigoană

În anul 2007, Silviu Prigoană a cumpărat o vilă somptuoasă în sectorul 3 al Capitalei și a renovat-o timp de trei ani. În 2011 s-a mutat în acest loc alături de Adriana Bahmuțeanu. Vila a fost făcută ca după sufletul lui Prigoană, iar cei doi moștenitori din căsnicia cu fosta prezentatoare au fiecare câte o cameră la care ar visa orice copil.

Băiatul cel mic iubește cultura japoneză, de aceea are în camera lui tot felul de obiecte din această țară. Iar dacă va fi cuminte și va învăța limba așa cum trebuie, Prigoană i-a promis că-l va duce în Japonia.

„Are sabia de seppuku deasupra împăratului Japoniei. Are set de ceai japonez cu 5. La ei este cu cinci căni, nu cu șase. Asta e camera lui, confortul lui, dresingul lui. Are și trofeele pe care le-a obținut la înot, la schi, patinaj. (…)”, a povestit Prigoană pentru Antena Stars.

silviu prigoana pensie
Vila de lux a lui Silviu Prigoană

Program strict ca la armată

Chiar dacă spune că le face toate poftele băieților săi, aceștia au un program strict, pentru că Silviu Prigoană nu se joacă când e vorba de educația copiilor săi. Așa că Eduard și Maximus se trezesc la ora 5.30 și la ora 21.00 sunt în pat. „Orice ar fi, la 5.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21.00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singuri. Școala la privat, la British”, a mărturisit afaceristul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre