Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep crede în superstiții. Acesta este lucrul peste care nu trece niciodată

Simona Halep crede în superstiții. Acesta este lucrul peste care nu trece niciodată
Una dintre cele mai mari sportive ale lumii, Simona Halep, a făcut întotdeauna cinste României. Iată ce nu s-a știut niciodată despre ea.

A început să joace tenis la șase ani și reușește să demonstreze zi de zi că este numărul unu.

Simona Halep crede în superstiții. Acesta este lucrul peste care nu trece niciodată

Cu ceva timp în urmă, Simona Halep a vorbit despre superstiția de care ține întotdeauna cont înaintea unui meci de tenis: nu se întoarce niciodată din drum. De asemenea, Simona a mărturisit că intră mereu pe teren cu piciorul drept.  „Da, sunt superstițioasă.

Nu mă întorc niciodată din drum și intru mereu cu piciorul drept în teren”, a spus vedeta. Și-a luat licența în Educație fizică și sport, dar Simona nu vrea să se oprească aici, ci să mai facă încă o facultate. E posibil să fie ceva legat de matematică, care este una dintre pasiunile sale.

Colecționează ceasuri de lux

O altă mare pasiune a sportivei sunt ceasurile de lux, iar în acest moment are în dotare obiecte de sfert de milion de euro, spun cei de la Money.ro. E vorba de un Hublot Big Bang One Click Sang Bleu, de aproximativ, 50.000 de euro, Hublot Big Bang One Click Saphire, pe care a dat 80.000 euro, dar și un Hublot Spirit of Big Bang Moonphase  în valoare de 30.000 euro.

Și tot Simona mai are și un alt Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton, care costă 58.000 euro, dar și un Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet, care valorează doar… 15.000 de euro.

Face cununia religioasă la Cazinoul din Sinaia

Simona și Toni Iuruc se pregătesc de cununia religioasă care va avea loc în noiembrie, la Cazinoul din Sinaia. hiar dacă e pe culmile succesului în sport, ea își dorește trei copii. „Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă!”, a afirmat Simona Halep pentru Prosport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre