Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini de infarct cu tenismena noastră, după suspendarea pentru dopaj

Simona Halep, de nerecunoscut! Imagini de infarct cu tenismena noastră, după suspendarea pentru dopaj
Simona Halep a lăsat deoparte supărarea cauzată de faptul că a fost suspendată și a ieșit să se distreze puțin. Iar pentru asta s-a aranjat într-un anume fel!

Frumoasa sportivă s-a pregătit de o petrecere ca la carte și s-a transformat într-o adevărată păpușă Barbie, cea care i-a făcut un look de covorul roșu fiind make-up artistul Magda Ivan. De altfel, aceasta a și publicat pe contul său o fotografie cu Simona și un comentariu: „Cea mai specială fată din lume! Hai, Simo!”.

Splendida Simona Halep, alături de prieteni

Rochița aleasă i-a pus în evidență trupul bine lucrat

Pentru evenimentul unde a participat, Simona a ales o rochiță maxi, în nuanțe de roz închis, care i-a venit ca turnată și i-a scos în evidență corpul bine lucrat. Sportiva părea foarte bine dispusă și a postat câteva fotografii pe contul de socializare, iar fanii au fost în extaz să o vadă atât de elegantă.

S-a transformat într-o păpușă Barbie

În vitrină la Paris

Chiar dacă problemele par să nu se mai termine în ultima perioadă pentru Simona Halep, Parisul n-a uitat-o. Cu ceva timp în urmă, sportiva a postat o fotografie în care apare într-o vitrină dintr-un  magazin cu haine sport, alături de câteva cuvinte: „Vitrină la Paris. Chiar dacă lipsește de la Roland Garros, ea este peste tot. Și mă bucur să văd asta”, a fost comentariul Simonei.

Francezii nu au uitat-o pe Simona Halep

Fanii au răspuns imediat, menționând că sunt alături de ea și o susțin. „Un semn mare !..Și Parisul o crede pe Simona noastră nevinovată !Trebuie să învingă !Bravo PARIS cu milioane de oameni și Doamne Ajută Simonei !Coborârea Duhului sfânt a deschis cerurile dreptății”, a fost comentariul acestora.

Simona a fost trecută pe lista provizorie de la US Open 2023

Cu puțin timp în urmă, chiar dacă este suspendată pentru dopaj, Simona a fost acceptată pe lista provizorie de la US Open 2023. Simona a postat chhiar un videoclip în care le-a arătat fanilor că a început să se antreneze. Motiv pentru care jurnaliștii francezi au vorbit despre revenirea sportivei.

”Suspendată încă provizoriu pentru dopaj, după un test pozitiv cu Roxadustat la ultimul US Open, Simona Halep se află în mod surprinzător pe lista de înscrieri pentru ediția 2023 a Grand Slam-ului de la New York, care va avea loc între 28 august și 10 septembrie.

Simona a început antrenamentul

„O veste excelentă pentru circuitul feminin”

Halep, care a reușit recent să își prezinte cazul după mai multe amânări la o audiere care a avut loc luna trecută la Londra, ar fi fost în cele din urmă autorizată să reia competiția? Dacă mai adăugăm la asta faptul că dubla câștigătoare de Grand Slam a postat recent pe contul său de Instagram un videoclip în care se antrenează în sala de forță, chiar că există motive de întrebare.

În cazul în care Simona Halep ar reveni în curând pe terenuri, aceasta ar fi, evident, o veste excelentă pentru circuitul feminin, mai ales că un alt fost număr 1 mondial își va face revenirea peste câteva zile, în persoana danezei Caroline Wozniacki”, au spus jurnaliștii de la publicația We Love Sport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre