Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune Sir Elton John despre școala online cu copiii săi

Ce spune Sir Elton John despre școala online cu copiii săi
Sir Elton John a recunoscut că școala la domiciliu cu copii săi în timpul pandemiei COVID-19 a fost „grea”.

Ce spune Sir Elton John despre școala online cu copii săi. Cântărețul în vârstă de 73 de ani a vorbit alături de soțul său David Furnish despre dificultățile cu care se confruntă muzicienii într-o lume post-Brexit.

Sir Elton John și problemele legate de educația la domiciliu

A abordat și problemele legate de educația la domiciliu. Ce spune Sir Elton John despre școala online cu copii săi. Cântărețul și compozitorul iconic are împreună cu soțul său doi fii: Ilie (în vârstă de opt ani) și Zachary (în vârstă de 10 ani). Nina Nannar, redactorul ITV News Arts, l-a întrebat pe Sir Elton despre educația la domiciliu: „Nu este ușor, nu-i așa?”.

„Nu este ușor, suntem aici din mai. Este foarte greu, dar au fost uimitori. Copiii trebuie să interacționeze între ei. Dar circumstanțele sunt cele care sunt. Am avut un apel foarte pozitiv cu Oliver în această dimineață. Suntem într-o situație care, sper, este din ce în ce mai bună odată cu vaccinarea oamenilor. Trebuie doar să te rogi ca situația să se îmbunătățească, deoarece oamenii au trecut prin greutăți cumplite”, a spus Sir Elton John.

Dificultățile tinerilor artiști 

Cântărețul a abordat, de asemenea, dificultățile cu care se confruntă tinerii care doresc să urmărească un viitor în artă în Marea Britanie.

Sărbătoare imensă acasă la Elton John

„Când vine vorba de artă, muzică și altele, trebuie să spun: vreau ca viitorul să fie luminos pentru toată lumea. Este vorba despre oameni care abia sunt la început, realizând primul lor disc.Toți acei oameni care au un viitor foarte luminos în fața lor  trebuie să fie susținuți. Altfel acel viitor va părea sumbru”, a povestit cântărețul.

Ce spune Elton John despre restricțiile Brexit

Sir Elton John s-a pronunțat, de asemenea, împotriva noilor restricții de călătorie cu care se confruntă muzicienii care doresc să viziteze Europa din cauza noilor reguli în vigoare după Brexit.

„Trebuie să rezolvăm acest lucru de acum. Nu am nici o idee despre negocierile Brexit. Luați o decizie de a părăsi UE, sunteți blocați cu consecințele. Trebuie să vă ocupați de ele și să vă asigurați că pot fi îmbunătățite și că pot fi depășite”, a spus Elton John.

Simptome care vă arată că ați avut deja COVID-19

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre