Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley a anunțat ce descoperire a făcut despre fetița lui. E în culmea fericirii

Smiley a anunțat ce descoperire a făcut despre fetița lui. E în culmea fericirii
Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol urmează să se nască la începutul lunii martie. Cei doi sunt în culmea fericirii și abia asteaptă. Smiley a anunțat ce descoperire a făcut despre fetiță.

Mai e puțin până la venirea pe lume a fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Până atunci, cei doi viitori părinți fac ultimele pregătiri.

Invitat la emisiunea ”Vorbește lumea”, artistul a anunțat că deja au achiziționat o serie de lucruri pentru micuță. Asta ca să nu mai vorbim că viitoarea cameră în care va dormi bebelușa este pregătită. Între timp, Smiley a făcut o descoperire despre fetiță. 

De asemenea, se pare că artistului nu i se mai spune doar Smiley, ci ”Smiley tăticul”, așa cum chiar cântărețul a mărturisit.

”Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu Smiley!”, au fost primele vorbe ale artistului. ”Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…”, a povestit artistul. 

Ce descoperire a făcut Smiley despre fetița lui. Este foarte mândru 

Așa cum bine știm toți, în perioada sarcinii viitoarea mămică trebuie să facă constant o serie de analize și ecografii. Asta pentru a se asigura că viitorul bebeluș este sănătos. Excepție nu a făcut nici Gina Pistol, care s-a îngrijit constant și a respectat indicațiile medicului. 

În timpul uneia dintre ecografii, Smiley a însoțit-o pe Gina și a aflat un detaliu extrem de important, de care e foarte fericit. Artistul a descoperit că fetița seamănă cu Gina Pistol, astfel că este bucuros că va fi frumoasă ca ea.

”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a încheiat Smiley. 

Foto: Facebook

Bârfoteca. A treia oară cu noroc? Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre