Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley a primit cea mai mare provocare din viața lui. Îi va da curs?

Smiley a primit cea mai mare provocare din viața lui. Îi va da curs?
Smiley se pregătește serios de rolul de tată și vrea să arate ca un bărbat în toată firea. Probabil luând exemplu de al bărbații cunoscuți în copilăria sa a decis să etaleze o formă de păr facial.

Smiley amenință că-și lasă mustață. Totul a pornit de la fani. Cântărețul a fost deranjat de reacțiile unor admiratori ai lui și le-a pus în vedere că își va schimba look-ul radical, și nu în cel mai frumos mod, ce va face dacă nu e lăsat în pace.

Smiley a distribuit pe Instagram o fotografie cu el în cămașă tradițională, cu plete în vânt și o mustață generoasă  pe față. O mustață crescută atent, în timp, și tunsă corespunzător, dincolo de look-ul lejer cu care suntem obișnuiți la el. Alături a lăsat avertismentul care i-a băgat în sperieți pe fani. „Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund, îmi las și mustață”, a scris Smiley în dreptul fotografiei în care apare cu mustață.

Replica vine după ce, deseori, anul trecut, fanii și fanele i-au atras atenția că nu îi stă bine cu plete și că ar face bine să mai treacă și pe la frizer, să se tundă.

S-a ales cu plete după ce l-a tuns Gina

Realitatea e că, pe fondul pandemiei, Smiley a optat pentru un look mai lejer. Vă amintiți că, în perioada de izolare, în primăvara anului trecut, el  nu a putut merge la frizer, ca de altfel nimeni dintre români, astfel că s-a lăsat pe mâinile destoinice ale iubitei sale, Gina Pistol, care s-a îngrijit să îl tundă. Finalul a fost că lungimea părului lui Smiley a tot avansat. Încet, dar sigur.

Ce provocare a primit Smiley

Cum era de așteptat, replicile la fotografia buclucașă au venit instantaneu. Unii i-au cerut să nu se tundă, alții doar au glumit pe seama felului cum arată iubitul Ginei Pistol cu mustață. „Nu te tunde…că celor mici le place să tragă de păr….măcar atât, să scape Gina de păruială!”, i-a scris cineva. Alt fan l-a comparat cu un bărbat de etnie romă: „Îți mai lipsește pălăria si spui ești de ăla care vinde cazane de țuică și tuciuri. Zici că ești de ăla care pune burlane și vinde și covoare”.

Cineva însă i-a lansat adevărata provocare: „Nu ai tupeu să te tunzi și să îți lași mustață”.

Sursa foto: Instagram

Cât este de bogat Ion Țiriac. Nu și-a ridicat pensia din 1999

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre