Simona Ionescu / Redactor Șef

Sophia Loren, prima apariție în public după accident. Fracturile la șold suferite au lăsat urme

Sophia Loren, prima apariție în public după accident. Fracturile la șold suferite au lăsat urme
După accidentul suferit anul trecut în casa ei din Geneva, actrița Sophia Loren a avut nevoie de operație și o perioadă lungă de recuperare. Acum a fost văzută în sfârșit în public, iar fracturile suferite au lăsat urme clare.

Anul trecut în luna Septembrie, știrea că Sophia Loren a suferit o căzătură în casa ei din Geneva a venit ca un șoc. La momentul respectiv, actrița a ajuns la spital în stare gravă, unde a fost diagnosticată cu multiple fracturi de șold și femur, care au necesitat intervenție chirurgicală. La peste jumătate de an de pauză, Sophia Loren a avut prima apariție în public. 

Anul trecut după operație, actriței i s-a comunicat că are nevoie de o perioadă de recuperare: „Le mulțumesc tuturor pentru susținerea și afecțiunea pe care mi-au arătat-o. Sunt mai bine, trebuie doar să iau o pauză”, transmitea Loren la momentul respectiv. 

Sophia Loren, surprinsă în baston la un restaurant din Beverly Hills 

Zilele trecute, Sophia Loren a fost surprinsă pentru prima oară în public, de la accident. Actrița în vârstă de 89 de ani a fost văzută purtând un blazer cu imprimeu de leopard, combinat cu o bluză albă și pantaloni negri, în timp ce se îndrepta să ia masa la celebrul restaurant Cipriani din West Hollywood. 

Sophia Loren a ieșit pentru prima oară în public, de la accidentul de anul trecut
Foto: People

Vedeta arăta uimitor și zâmbea în timp ce era înconjurată de câțiva prieteni. Cu toate că părea să fie veselă, elegantă și plină de energie, Sophia Loren se sprijinea de un baston, semn că fractura de șold nu a lăsat-o fără sechele. 

„A fost cu adevărat atracția principală”

Înainte de căderea sa, Loren a fost văzută pe 2 septembrie 2023 la prezentarea de modă Armani în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Acolo, jurnalistul italian Giuseppe Fantasia a descris-o ca fiind „foarte plină de viață.”

Sophia Loren s-a sprijinit tot timpul într-un baston
Foto: People

„Se vede că îi plac aceste evenimente, este cu adevărat fericită la ele,” a spus el atunci. „S-a purtat extrem de bine. Oamenii erau destul de entuziasmați să o vadă. A fost cu adevărat atracția principală.”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre