Simona Ionescu / Redactor Șef

Mirela Vaida, în lacrimi. Băiatul mijlociu a suferit o operație grea. „A fost cumplit”

Mirela Vaida, în lacrimi. Băiatul mijlociu a suferit o operație grea. „A fost cumplit”
Mirela Vaida e marcată de situația prin care a trecut ea și unul dintre copii și a povestit pe contul de socializare prin ce a trecut. Vedeta și-a operat băiatul cel mijlociu.

Mirela Vaida le-a spus fanilor că știa de operația pe care a suferit-o băiatul mijlociu de câteva luni, când medicii au hotărât că e necesară, și, deși a încercat să se pregătească psihic, nu a reușit.

„Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă”

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătiră. N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă..

Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă… Să vezi agresivitatea lui când se trezește  (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”, a spus prezentatoarea.

„După cinci minute ieșea el plângând și făceam schimb”

Vedeta spune că atunci când nu se putea abține să plângă intra soțul la cel mic, dar mai mult de cinci minute nu rezista nici acesta. „Ieșeam eu plângând de la copil, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el cinci minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb. Și tot așa! Am încercat să-l pregătesc dar ce-i puteam spune unui copil de șapte ani?”, a spus Mirela.

„Am simțit zilnic, un ghem de foc în stomac”

Mirela Vaida și-a operat băiatul cel mijlociu. Sursă foto: instagram

Mirela susține că a înțeles că indiferent cât de mulți bani ar avea o persoană, nimic nu e mai important ca sănătatea. Și le-a mulțumit „din tot sufletul” medicului care l-a operat pe cel mic și întregii echipe de profesioniști. „În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac…

Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea!  Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei Doctor Daniela Cioplean și întregii sale echipe de la Clinica Oftapro pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă”, a declarat Vaida.

„Copiii au o putere fantastică de regenerare”

În final, Mirela Vaida le-a spus internauților că totul s-a terminat cu bine, iar Vladimir a ajuns acasă. „Acum, Vladimir este acasă! Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi, pe holurile spitalelor.

Care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care reazămă pereții secțiilor de reanimare… Sunt alături de ei cu tot sufletul! Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său.. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii! #mirelavaida @clinicaoftapro”, a încheiat mesajul prezentatoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre