Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Mark Zuckerberg, uimitoare. În loc să-și cumpere diamante, a dat 53 de milioane de dolari pe un teren

Soția lui Mark Zuckerberg, uimitoare. În loc să-și cumpere diamante, a dat 53 de milioane de dolari pe un teren
Soția lui Mark Zuckerberg este de-a dreptul uimitoare. În loc să-și ia diamante, a dat o sumă fabuloasă pentru un teren.

Fondatorul Facebook a împlinit 37 de ani și a sărbătorit în Hawaii, făcând surfing. Acolo, uimitoarea soție a lui Mark Zuckerberg a ales să cumpere alături de soțul ei un teren scump. 

De ziua sa, acesta a făcut surfing pe placa sa Efoil motorizată de 12.000 de dolari pentru a marca momentul. Ulterior a distribuit un scurt videoclip al distracției pe contul său de socializare.

Clipul de 60 de secunde îl arată pe miliardarul care taie valurile în timp ce poartă costum negru și o cască. El a adăugat melodia The White Stripes „I Just Don’t Know What To Make With Myself” ca piesă de fundal la videoclip și l-a etichetat ​​pe surferul profesionist Kai Lenny în descriere. „Kai Lenny, fac asta corect?”, a scris Zuckerberg cu umor.

Videoclipul a fost vizionat de 2,4 milioane de ori și mulți fani i-au lăsat lui Zuckerberg mesaje de la mulți ani. 

Și-a dat cu cremă pe față pentru a se ascunde de paparazzi 

Mark Zuckerberg, anul trecut

Zuckerberg este adesea văzut făcând surfing pe plajele din Kauai. Acesta a fost batjocorit pentru că i-a împrăștiat protecția solară pe față, în timp ce a luat valurile cu asalt în luna iulie a anului trecut.

Într-un interviu cu CEO-ul Instagram Adam Mosseri, Zuckerberg, a declarat: „Chiar ar fi trebuit să mă gândesc la asta mai bine.  Am observat că era acest paparazzi care ne urmărea, așa că am spus:„ Nu vreau să mă recunoască, așa că știi ce voi face? Voi pune o grămadă de cremă pentru protecție solară pe față. Și asta s-a întors împotriva mea”, a povestit fondatorul Facebook. 

„Nimeni nu trebuie să poarte atât de multă protecție solară. Dacă cineva vrea să posteze un meme cu protecție solară, este grozav. Mă bucur să ofer internetului câteva râsete”, a încheiat Zuckerberg.

Uimitoarea soție a lui Mark Zuckerberg. A cumpărat teren de 240 de hectare în Hawaii 

Zuckerberg a ales să-și petreacă timpul în Hawaii, acolo unde este des văzut. Luna trecută s-a raportat că fondatorul Facebook și soția sa, Priscilla Chan, aproape că și-au dublat dimensiunea proprietății din Kauai după ce au cumpărat acolo un teren de 240 de hectare pentru 53 de milioane de dolari. Frumoasă achiziție din partea doamnei Chan, ținând cont că ar fi putut să-și cumpere diamante. Soția lui Zuckerberg însă a preferat o investiție palpabilă, care să le aducă plăcere amândurora

Proprietatea, care include spectaculoasa plajă Larsen’s, a fost cumpărată de la o organizație nonprofit înființată de o familie locală ale cărei rădăcini merg până în zilele regatului Hawaii. Zuckerbergși soția sa au început să cumpere terenuri pe Kauai în septembrie 2014, odată cu achiziționarea unei proprietăți de peste 150 de hectare în zonă. 

Foto: Facebook

Fantomele unor vedete celebre, care bântuie lumea și acum

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre