Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Rod Stewart, de pe covorul roșu în secția de poliție. Cum a ajuns fostul fotomodel acolo

Soția lui Rod Stewart, de pe covorul roșu în secția de poliție. Cum a ajuns fostul fotomodel acolo
Rod Stewart este unul dintre cei mai buni artiști din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Pe parte personală, starul rock în vârstă de 75 de ani este căsătorit de peste 20 de ani cu Penny (49 de ani), cu care are 2 băieți, Aiden și Alastair.

Deși sunt împreună din 2007 și au doi copii frumoși, pe Aiden și Alastair, Rod Stewart și Penny Lancaster au avut partea lor de necazuri pe plan personal, unul dintre acestea fiind momentul în care starul rock a fost diagnosticat cu cancer la prostată în 2007, la scurt timp după ce tatăl lui Penny a avut un atac de cord. 

Penny și Rod Stewart însă au rămas pozitivi și chiar și-au reînnoit jurămintele în timp ce Rod era bolnav, iar cei de la ceremonie nu au știut nimic despre acest lucru, nici macar cei doi copii ai cuplului: “Am rămas pozitivă pentru Rod, dar au existat momente de panică. A zecea noastră aniversare de nuntă nu a fost doar o reînnoire a jurămintelor noastre, ci ne-am reafirmat puterea ca și cuplu, trecând prin tot împreună. Nimeni altcineva din acea zi nu a știut”, a declarat Penny, care a mai spus ca nimeni dintre cei apropiati nu a stiut de boala soțului ei, pentru ca au ales să nu sperie pe nimeni și au așteptat să aiba vești bune. 

Se simte mai bine în teren decât pe covorul roșu

Recent, Penny, care este fost fotomodel și personalitate TV, a mai adăugat o carieră în CV, aceea de ofițer de poliție, spre neumultumirea familiei, care

Sursa foto: dailymail.com

este îngrijorată pentru siguranța ei însă nu încearcă să o convingă să renunțe: “Rod știe mai bine decât să încerce să mă facă să mă răzgândesc”, mărturisește fostul model. 

Penny se antrenează în prezent și face naveta o seară pe săptămână din Essex (locuința familiei Stewart) la Londra, pentru a lua parte la cursurile care o vor califica pentru postul de ofițer în cadrul Departamentului de Poliție din Londra undeva în luna martie, când aceasta va împlini de asemenea și 50 de ani: “’Asta sunt eu. Aș putea merge pe covorul roșu cu Rod sau aș putea fi în grajdul nostru cu caprele mele. Dar vine un moment în care toată lumea se întreabă: „Cine sunt eu? Cine sunt eu la bază? ‘ Asta e ceea ce simt că ar fi trebuit să fac mereu. Este vorba de identitate”, a încheiat Penny. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre