Simona Ionescu / Redactor Șef

Ryan Reynolds a lasat gluma și dă o lecție serioasă de iubire la Hollywood. „Totul începe cu…”

Ryan Reynolds a lasat gluma și dă o lecție serioasă de iubire la Hollywood. „Totul începe cu…”
„Voi sunteți inima mea, speranța și fericirea mea”, a spus Ryan Reynolds, aseară, în timp ce accepta premiul Icon la People's Choice Awards. Primul gând al actorului s-a îndreptat spre soția sa însărcinată.

Momentele tandre între vedete, pe covorul roșu, sau la evenimente, nu sunt chiar așa dese. Anul acesta, Ryan Reynolds,  starul din Deadpool, care i-a ținut o adevărată odă soției cu premiul în mână, a stârnit valuri de emoții în rândul publicului și colegilor de breaslă.

Emoționat pentru premiul dobândit la People’s Choice Awards, actorul Ryan Reynolds a ținut un discurs sincer despre familia sa. „Voi sunteți inima mea, speranța și fericirea mea”, i-a transmis soției sale gravide, Blake Lively și celor trei fiice ale lor, James, șapte ani, Inez, șase ani, și Betty, trei ani. „Glumesc că familia mea mă epuizează, dar voi îmi dați mai multă putere decât ar putea merita orice bărbat”, a continuat acesta. James, șapte ani, Inez, șase ani, și Betty, trei ani.

Cuplul, care este căsătorit de un deceniu și așteaptă cel de-al patrulea copil în următoarele săptămâni. Actorul în vârstă de 46 de ani a fost prezentat de colegul său de la Free Guy, Lil Rel Howrey, înainte de a urca pe scena de la Barker Hangar pentru a accepta distincția, luni seara.

Ryan Reynolds, odă soției sale, Blake Lively

Ryan Reynolds și-a început discursul glumind: „Mă simt ca și cum aș fi la înmormântarea mea, dar pot pleca. Cred că, în sfârșit, am fost testat pozitiv ca icon. Am evitat ani de zile, dar iată că am ajuns aici”. El a mulțumit în timpul discursului său celor trei familii ale sale – familia sa originală, inclusiv părinții și frații săi, familia de la locul de muncă, la compania sa de producție Maximum Effort și „familia familiei”, soției sale Blake Lively și cei trei copii ai lor, cu încă unul pe drum.

„Totul începe cu familia mea și se termină cu familia mea”

„Când primești un trofeu ca acesta, nu obții unul fără mult ajutor din partea unor oameni care nu își pun întotdeauna energia lor iconică în fața camerei. De-a lungul acestei lungi cariere, sunt literalmente prea mulți oameni pe care să îi menționez, dar nu aș putea greși dacă aș menționa că totul începe cu familia mea și se termină cu familia mea. (…) Vă mulțumesc că m-ați adus în acest moment al vieții mele.

Cariera mea a luat o întorsătură incredibilă și minunată, pentru că am ocazia să lucrez cu unii dintre cei mai talentați oameni de pe planetă în fiecare zi. Oameni cu seturi de abilități și puncte de vedere care sunt extrem de diferite de ale mele. Sunt atât de recunoscător pentru modul în care Maximum Effort, această companie, nu numai că m-a schimbat pe mine, dar lasă spațiu pentru a-i schimba și pe alții”, a spus el în aplauzele mulțimii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre