Simona Ionescu / Redactor Șef

Starul din „Singur acasă”, arestat! Și-a bătut crunt iubita. E știrea care face înconjurul lumii acum

Starul din „Singur acasă”, arestat! Și-a bătut crunt iubita. E știrea care face înconjurul lumii acum
Bărbatul a fost arestat sub acuzația de violență domestică după ce „și-a sugrumat iubita și a lovit-o cu pumnii după ce le-a oferit fanilor autografe”.

Starul din „Singur acasă”, Devin Ratray, a fost arestat miercuri sub acuzația de violență domestică. Acesta și-a sugrumat iubita într-o cameră de hotel din Oklahoma la începutul acestei luni.

Ratray, în vârstă de 44 de ani, este cunoscut pentru rolul său ca fratele mai mare al lui Kevin McCallister din filmul „Singur acasă” cu Macaulay Culkin. Acesta, împreună cu partenera sa au participat la OKC Pop Christmas Con din Oklahoma City. În plin eveniment, el s-a supărat pe prietena lui în timp consumau băuturi la un bar. Au început să se certe acolo, apoi au mers în camera hotelului, unde, se pare, lupta a continuat. Actorul ar fi devenit violent și a încercat să o sugrume pe partenera sa.

Devin Ratray a fost arestat miercuri și se confruntă acum cu acuzații de violență domestică și agresiune prin strangulare. Actorul a fost eliberat din arest după ce a platit o cauțiune în valoare de 25.000 de dolari. Ratray își susține nevinovăția și neagă toate acuzațiile.

Actorul și iubita s-au îmbătat, apoi s-au bătut

Se pare că cei doi au băut în două locații diferite. Conform iubite actorului, ar fi consumat o sticlă de vin și 10 shoturi de lichior. Cei doi fuseseră abordați de fani în timp ce se aflau la bar și prietena actorului le-ar fi oferit autografe fără permisiunea acestuia. Acest lucru a declanșat scandalul.

După ce s-au întors în camera de hotel din Hyatt Place Oklahoma City, Ratray ar fi împins-o pe pat înainte apoi i-a pus o mână pe gât și cealaltă pe gură, ca să nu poată striga după ajutor.

„Mă suforcam în timp ce eram sugrumată. Aveam și mâna inculpatului peste gură”, se arată într-o declarație dată de aceasta în fața anchetatorilor. De asemenea, Ratray i-ar fi spus: „Așa mori!”, în timp ce a continuat să o strângă de gât.

Iubita lui i-a mușcat mâna, apoi a încercat să țipe după ajutor. Starul din „Singur acasă” a început în acel moment să o lovească cu pumnii. După ce a încasat multe lovituri, tânăra a reușit să se elibereze din mâinile lui Ratray și a fugit din cameră. Victima a fost găsită de angajații hotelului cu toată fața tumefiată – ochii vineți, buzele sparte și o vânătaie pe piept.

Ea i-a făcut, marți, reclamație lui Ratray, de care, în urma episodului violent, s-a și despărțit.

Actorul neagă ieșirea violentă

Ratray a negat că a avut loc întâlnirea violentă, susținând că nu a agresat-o niciodată.

„Ratray neagă că a pus vreodată mâna pe ea sau că a făcut așa ceva”, spune avocatul Scott Adams.

Pe lângă apariția din seria „Singur acasă” (foto) actorul a mai apărut a fost în serialul TV „Heartland” în 1989 și în „Dennis pericol public” în 1993 interpretând rolul lui  Mickey. Vedeta a apărut în mai multe seriale TV precum „Third Watch”, „Law & Order”, „The Good Wife” sau „Mosaic”. În 2019, a lucrat cu Jennifer Lopez la filmul „Hustlers”.  Ultima dată a jucat în filmul „Kimi” cu Zoe Kravitz și Erika Christensen.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre