Simona Ionescu / Redactor Șef

Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Cum arată proprietatea de 3,4 milioane de dolari. FOTO

Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Cum arată proprietatea de 3,4 milioane de dolari. FOTO
Celebrul Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Proprietatea, pe care actorul cere suma de 3,4 milioane de dolari, este cu adevărat impresionantă.

Actorul american Steven Seagal, în vârstă de 69 de ani, își vinde fabuloasa vilă din Arizona. Cunoscut pentru rolurile de justițiar absolut și practicant al artelor marțiale, Seagal a jucat în cariera sa în peste 40 de filme. Seagal a fost și în România de nenumărate ori, unde a filmat câteva pelicule, dar s-a și bucurat de compania unor românce, după cum presa a relatat de nenumărate ori. 

Exact așa te-ai aștepta să arate casa unui actor cu centură neagră de aikido de gradul șapte, care a jucat într-o serie de filme de acțiune.

Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Costă 3,4 milioane de dolari 

Steven Seagal și-a listat la vânzare casa izolată din Arizona, rezistentă la glonț, pentru 3,4 milioane de dolari. Situată în Scottsdale, proprietatea este situată pe aproape 12 acri de pământ deșertic. Construită pe un deal pitoresc cu vedere la zona metropolitană Phoenix, proprietatea întinsă cu cinci dormitoare și șase băi se află la 3000 de metri deasupra nivelului mării – în cazul în care deșertul primește misterios o inundație de ploaie, desigur. 

Designul arhitectural al exteriorului casei este construit ca un labirint cu ferestre din sticlă antiglonț din podea până în tavan și scene multidirecționale ale deșertului plin de cactuși. Caracteristicile exterioare includ stâlpi de piatră naturală, accente de cupru natural și sculpturi samurai. Casa are, de asemenea, un jacuzzi și o piscină infinită.

Patru dintre dormitoare sunt situate în casă, împreună cu un teatru și mai multe camere. Celălalt dormitor este situat într-o casă de oaspeți separată. 

A încercat să vândă casa de mai multe ori

Cunoscut pentru rolurile sale din „Under Siege”, „Hard to Kill”, „Above the Law” și „Driven to Kill”, Seagal a cumpărat prima oară casa în 2010, dar a încercat să o vândă din 2012 pentru 4,25 milioane de dolari. De atunci a tot fost listată de mai multe ori, arată înregistrările proprietății.

Seagal deține, de asemenea, o fermă în Colorado și case în regiunea Mandeville Canyon, în Los Angeles și Louisiana. În 2018, el ar fi cumpărat și o casă în Rusia. Anterior, el a avut probleme cu vânzarea proprietății din Tennessee în 2017, pe care în cele din urmă a vândut-o pe pierdere.

Foto: Facebook, Realtor

Delia îmbină utilul cu plăcutul. A donat bani într-un mod inedit. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre