Straniu. De ce relația dintre Irinel Columbeanu și Irinuca s-a deteriorat dramatic. Fiica lui nu și-a mai văzut tatăl de aproape cinci ani

Straniu. De ce relația dintre Irinel Columbeanu și Irinuca s-a deteriorat dramatic. Fiica lui nu și-a mai văzut tatăl de aproape cinci ani
Irinel Columbeanu nu ascunde dorul pe care-l are pentru fiica sa, pe care nu a mai văzut-o de ani buni. Înaintea aniversării sale, el speră că, poate, fosta sa soție îi va face cea mai mare surpriză și va facilita o întâlnire cu Irinuca.

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale, Irinuca, acum o adolescentă frumoasă care trăiește în America, alături de mama sa, de partenerul acesteia și de fiul lui. Tatăl nu și-a mai strâns în brațe fiica din 2018. Și nici nu poate anticipa când o va revedea.

Fiica lui irinel Columbeanu a crescut mare, e deja domnișoară

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal,  tot Monica hotărăște când. (…) Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frums cadou”, a declarat acesta în exclusivitate pentru Cancan.ro, anticipând data de 27 mai, când va împlini 66 de ani.

La divorț, instanța a decis ca Irina să rămână în grija tatălui

După ce, la divorțul de Monica Gabor, fiica lor a rămas în România, și a fost crescută de Irinel Columbeanu, în final aceasta a plecat alături de mama sa în America. Irinel Columbeanu a obținut printr-o decizie judecătorească definitivă, domiciliul fiicei sale, alături de el, pe atunci în vila de la Izvorani. Tatăl său s-a preocupat ca Irina să învețe încă de mică limbile engleză și franceză. Și tot acesta i-a insuflat pasiunea pentru pictură, pasiune pe care tânăra o are și în prezent și din care a și început, recent, să câștige bani, prin vânzarea unor tablouri.

La divorțul de Monica Gabor, fiica lor a fost încredințată tatălui

După ce a început școala în România, la una din cele mai apreciate instituții private de învățământ, tânăra urmează acum o școală de elită de peste ocean, unde are rezultate deosebite la învățătură. Însă, de aproape cinci ani, tatăl și fiica nu s-au mai întâlnit. Cei doi vorbesc constant la telefon, însă acest lucru nu e suficient pentru a alina dorul unui tată. În fiecare zi Irinel Columbeanu speră că își va strânge din nou fiica în brațe și nu ascunde faptul că își dorește enorma ca fosta soție să îl surprindă cu o vizită în România în care să o aducă și pe fiica lor.

Cum a ajuns Irina să se mute în America

După ce a pierdut vila de la Izvorani, fostul soț al Monicăi Gabor a decis să-i ofere o viață mai bună fiicei sale, acceptând ca aceasta să rămână să locuiască în America, alături de mama sa. După cum a povestit într-una din cărțile sale, lansate anul trecut, în vara lui 2018, pe când se apropia întoarcerea Irinei din vacanța petrecută alături de mama sa, în America, Irinel a decis să dea curs dorinței fostei soții pe care a anunțat-o că dacă fiica sa își dorește, poate rămâne să locuiască acolo.

Venirea Irinei în România, în viitorul apropiat, ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi de ziua sa de naștere.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre