Simona Ionescu / Redactor Șef

Suferința lui Brigitte Pastramă e vizibilă. Săptămânile în care se pregătea să divorțeze au transformat-o total – Exclusiv

Suferința lui Brigitte Pastramă e vizibilă. Săptămânile în care se pregătea să divorțeze au transformat-o total – Exclusiv
La începutul lunii iunie, Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, ajunseseră să se certe în plină stradă, violent. Deja vedeta anunțase că se desparte de el, că nu mai suportă modul în care o tratează și o bate.

Brigitte și Florin Pastramă nu au mai apucat să divorțeze. La mai puțin de două luni distanță, după multe citate biblice distribuite pe rețelele sociale, Brigitte și Florin -au împăcat și se iubesc mai ceva ca la început, după cum țin să puncteze, constant, pe rețelele de socializare. Imagini din așternuturi, cadouri foarte scumpe – între care și o mașină de peste 100.000 de euro, vacanțe.

Tensiunile posibilului divorț au transformat-o total pe Brigitte Pastramă

Cât timp a fost în suferință, pregătind divorțul pe care anunțase că-l va cere la notar, Brigitte a ajuns și la spital pentru „o intervenție” despre care nu a dat detalii. A spus doar că soțul ei nu i-a fost alături. Înainte de toată tevatura, Brigitte și Florin începuseră serios să se antreneze, pentru că luaseră proporții în traiul lor bun de acasă. Mergeau la sport și asudau din greu ca să scape de colăceii de pe burtă.

Zilele acestea oricine  se uită atent la Brigitte vede transformarea. Sportul ca sortul, dar toată perioada în care s-a măcinat cu privire la despărțirea de soțul ei, și-au pus amprenta pe Brigitte. Aceasta și-a dezvăluit trupul de sirenă într-un bikini Versace, la mare, la Mamaia. Brigitte Pastramă le arată fanilor că s-a subțiat teribil, dar și că formele-i rotunde, bine pompate, sunt la locul lor, cu o talie de viespe între ele.

Florin Pastramă nu poate fi decât super încântat să aibă așa o frumusețe lângă el și să se bucure de farmecele acesteia 24 de ore din 24. Zilele acestea, Brigitte și Florin Pastramă, alături de fiica vedetei, Sara Torj, petrec o primă vacanță pe malul Mării negre, în familie. Afaceristul le răsfață pe fet3 cu mese opulente la cele mai bune restaurante din zonă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre