Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză! Cornel Palade s-a apucat de cântat. Scoate un album în această toamnă

Surpriză! Cornel Palade s-a apucat de cântat. Scoate un album în această toamnă
Cornel Palade este văzut rar pe la televiziuni. Ca toți artiștii, și el a fost afectat de restricțiile din pandemie. Dar, are o idee: s-a apucat de cântat.

Pe Romică Țociu îl vedeți la televizor, dar nu și pe partenerul său Cornel Palade. Nu s-au certat, dar fiecare se descurcă în condiții de pandemie. Cornel Palade a anunțat că va scoate un album în această toamnă. Muzică de petrecere.

Cornel Palade s-a apucat de cântat

Cornel Palade este văzut rar pe la televiziuni. Ca toți  artiștii, și el a fost afectat de restricțiile din pandemie. Însă, partenerul său Romică Țociu și-a găsit o colaborare de succes cu Antena 1. A fost concurent la ”Te cunosc de undeva”, iar acum îl vedeți la „Splash! Vedete la apă”.

După mai bine de 20 de ani petrecuți împreună pe scenă și în fața camerelor de filmat, Cornel Palade și Romică Țociu nu mai joacă împreună. Nu s-au certat, ci și-a găsit soluții pentru perioada în care sunt restricții. „Sunt apt combatant, cum se spunea pe vremuri. Nu mi-a dispărut nici cheful de muncă, nici cheful de a face glume bune. Starea de sănătate încă mă ajută, deci pot oricând să accept orice ofertă de la televiziune. Îmi doresc însă sincer să fie una rezonabilă, fiindcă să joc pe gratis nu mai accept nici eu!”, spune îndrăgita vedetă, citat de impact.ro.

Simpaticul comic are o surpriză. El şi-a creat propriul album muzical, pe care intenţionează să-l lanseze chiar în această toamnă.

Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere

„Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!”, a mai spus Cornel Palade.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre