Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor România i-a adus noroc lui Zanni. ProTV i-a făcut o propunere de nerefuzat

Survivor România i-a adus noroc lui Zanni. ProTV i-a făcut o propunere de nerefuzat
Viața lui Zanni s-a schimbat definitiv după ce a câștigat sezonul 2 al show-ului Survivor România.

Zanni a ajuns mare vedetă. Simpatic și mai ales transparent, artistul face furori. Ce job va avea.

Survivor i-a adus noroc lui Zanni. ProTV i-a făcut o propunere de nerefuzat

Nu mai nici o îndoială că Zanni e un supraviețuitor în adevăratul sens al cuvântului. După ce a câștigat sezonul 2 de la Survivor România, a început să fie tot mai căutat. Recent, mai marii trustului ProTV care va difuza competiția, i-a propus trapperului să intre în echipa televiziunii.

La început acesta a fost puțin sceptic, apoi a acceptat și urmează să semneze contractul. Ce urmează să facă Zannidache?  Se va ocupa de partea online a emisiunii, însă nu are până în acest moment toate datele. În plus nu se știe dacă va fi nevoit să meargă sau nu în Republica Dominicană.

„Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”

„O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a spus el pentru sursa citată.

Până ce va afla ce și cum îi va fi viitorul, Zanni învață să conducă. S-a înscris la școala de șoferi și deja a făcut prima lecție. L-a rugat pe colegul din spate să-i facă o poză și a pus-o pe Instagram. A bifat astfel încă o realizare.

În urmă cu 3 luni, în septembrie, Zanni anunța în vlogul său de pe Youtube că și-a luat casă. Apartamentul este situat în zona Deltei Văcărești.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!

Eu nu prea știu să mă bucur și nici să mulțumesc atât de mult. Dar sper că nu ați pierdut timpul alături de mine. Am și transpirat de emoție, simt că încep să miros”, a spus Zanni.

Survivor România se bucură de același prezentator

Primele două sezoane, show-ul Survivor România a putut fi urmărit la Kanal D, acum trustul ProTV a cumpărat conceptul și, spre bucuria fanilor, a păstrat același prezentator.

„Așteptările să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai”, a spus prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre