Simona Ionescu / Redactor Șef

Taylor Swift și legătura ei cu Jeniffer Lopez de acum 10 ani. Imaginile care au făcut istorie

Taylor Swift și legătura ei cu Jeniffer Lopez de acum 10 ani. Imaginile care au făcut istorie
La începutul lunii, Taylor Swift a făcut istorie, devenind primul artist care a câștigat premiul Grammy Albumul anului pentru a patra oară. Acesta a fost cel de-al 35-lea premiu Grammy al ei. Când era „mică”, un star i-a simțit talentul și a invitat-o pe scenă, într-un show incendiar.

Acum 10 ani, Jeniffer Lopez o promova puternic pe Taylor Swift. Imaginile care au făcut istorie sunt cu adevărat colosale. Vedeta latino a invitat-o în show-ul ei de la Staples Center pe tinerica ce abia se afirma ca artistă pop (după ce până atunci performase mai ales muzică country), cu succes în muzica internațională.

Cele două au cântat împreună „Jenny from the block” în faza unei mulțimi impresionante. Taylor Swift, care atunci avea 23 de ani, recunoștea, în fața publicului că, pentru ea, piesa menționată, lansată când ea avea doar 13 ani, a fost melodia pe care o cânta în oglindă, obsesiv, imitând microfonul cu o perie de păr.

Jeniffer Lopez o promova puternic pe Taylor Swift

La mijlocul show-ului care a fost sold-out, după cum relata presa vremii, Taylor Swift a venit pe scenă și a povestit. „Când eram mică, știți… ai melodia ta preferată pe care o cânți iar și iar și iar în camera ta, în fața oglinzii într-o perie de păr? Los Angeles, acesta este cântecul meu de perie de păr!”, a spus tânăra vedetă înaintea inimitabilei piese de maxim succes din 2002 „Jenny from the block” a lui Jennifer Lopez.

În acest timp, J.Lo a apărut pe scenă, ridicată pe o platformă acoperită cu sclipici. Firește, mulțimea a fost în extaz. Într-un clip distribuit de Lopez pe canalul său oficial YouTube, se arată pregătirile pentru show, întregul exercițiu de dans și sincronizare cu Swift și întreaga echipă de dansatori.

Performance cu prințul William și Jon Bon Jovi

În vârstă de 34 de ani acum, cu 35 de premii Grammy la activ  și recordul de a obține de patru ori premiul pentru Albumul anului, Taylor Swift a depăși-o de mult pe cea care i-a impulsionat cariera pop. Spre comparație, Jennifer Lopez nu are niciun premiu Grammy câștigat, în timp ce, în toată cariera ei, s-a ales doar cu patru nominalizări. În 2013, Taylor Swift avea deja mai multe premii Grammy adjudecate.

În același an, 2013, în care a făcut duetul istoric cu Jennifer Lopez, Taylor Swift a urcat pe scenă și alături de Prințul William. La trei luni de la show-ul incendiar din Los Angeles, vedeta pop cânta la Palatul Kensington, în Marea Britanie. A fost un trio, atunci. Prințul William, Jon Bon Jovi și Taylor Swift au cântat împreună melodia „Livin’ in a prayer”, la balul caritabil Winter Whiets Gala, găzduit de reședința regală.

Sursa foto: captură YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre